Usp
Seed right

leesvoer12 mei 2021

Weekendje op pad met TastyBasics

Door het mooie zomerweer kunnen we weer lekker naar buiten. Diegene onder ons die een tuin of balkon hebben, zijn wellicht druk bezig met het upgraden van de kruidentuin en het verplaatsen van de stoelen naar buiten. Weer anderen maken de fietsen klaar om te vertrekken. Juist tijdens Corona-tijden kun je buiten veel leuke activiteiten doen. Vandaag laat het TastyBasics-team je niet alleen drie activiteiten voor de zomer zien, maar ook welke snacks bijzonder handig zijn voor onderweg.

Ivet op haar fiets.

Al een tijdje plannen mijn vrienden en ik een grote tocht op de racefiet over de Veluwe, het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. We wachtte gewoon tot het weer beter zou worden zodat we eindelijk konden gaan. Gelukkig was het afgelopen weekend geweldig weer! Na de koude, regenachtige dagen heb ik vooral in het weekend genoten van de zon. Voor het ontbijt nam ik onze TastyBasics muesli naturel mee en deelde het met mijn vrienden. Voeg nog wat yoghurt en fruit toe en we hadden een ontbijt van een kampioen! Met dit stevige ontbijt zijn we op de fiets gestapt en door de Veluwe gefietst. Geweldig! Je bent actief aan het sporten en daarnaast geniet je van een waanzinnig mooi uitzicht.

Mayon aan het suppen

Ik heb in de afgelopen drie jaar een behoorlijke transitie gemaakt van topsporter naar een persoon met een maatschappelijke carrière. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en heb onlangs een paddleboard gekocht waarmee ik nu over de grachten supp’. Paddleboarding is veel zwaarder dan je denkt: je staat op een board dat beweegt. Dit vraagt om fysieke inspanning. Het is zo leuk!

De TastyBasics repen zijn heerlijk als tussendoortje als ik op het board sta en niet ergens wil of kan aanmeren. Ik eet deze voedzame snack en ga gesterkt door met het suppen zonder veel gekrabbel of moeite.
PS: je hoeft niet perse je eigen paddleboard te kopen. Als je de sport wilt proberen of slechts af en toe wilt suppen, kun je ook een board huren.

Jaqueline op skates

Zodra de eerste zonnestralen te zien zijn, ben ik onderweg! Ook al is het nog niet zo warm. Zolang er geen harde wind waait, draai ik m’n rondje wel met muts en sjaal. Ik ben momenteel bezig met het vergroten van mijn afstand, dus voedzame voeding  is belangrijk voor mij. Ik moet enerzijds genoeg bij me hebben om mij tussendoor lekker te blijven voelen. Van de andere kant mag het ook niet log en zwaar op de maag vallen. Als ik mijn 20-30 kilometer skeeler, heb ik altijd een kleine rugzak bij me. Daar passen een drinkfles, een appel (of een banaan) en twee TastyBascis repen precies in. Perfect!

Dit blog is geschreven door:

Jaqueline Middendorf

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt