Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Vraag en antwoord

TastyBasics staat voor je klaar! Als je vragen hebt over onze producten, whole foods of iets anders dan hebben wij de antwoorden.

Verkrijgbaarheid

 • Waar zijn jullie verkrijgbaar?

  Onze TastyBasics producten zijn bij de meeste supermarkten en online verkrijgbaar, o.a. bij Albert Heijn, Jumbo en Plus supermarkten. Bij 'verkooppunten' in de menubalk zie je alle (online) verkooppunten.

 • Zijn jullie producten ook buiten Nederland verkrijgbaar?

  Ja, onze producten zijn in België verkrijgbaar bij Albert Heijn en online en in Duitsland. Onze muesli en repen zijn in Zuidwest-Duitsland verkrijgbaar bij alle Edeka Gebauer's. Ook in Rostock kun je onze muesli en repen vinden bij Edeka Zöllick.

 • Wat kan ik doen als ik een product niet kan vinden in de winkel?

  Mocht je een TastyBasics product niet kunnen vinden, vraag het winkelpersoneel of de filiaalhouder ernaar. Per filiaal verschilt het assortiment, dus het kan voorkomen dat niet alle producten verkrijgbaar zijn bij het filiaal bij jouw in de buurt.

Whole foods

 • Wat betekent Whole foods?

  Whole Foods zijn niet of nauwelijks bewerkte producten die een natuurlijke balans aan voedingsstoffen bevatten. Bijvoorbeeld groenten, fruit, noten, zaden, pitten en peulvruchten. Whole Foods geven van nature een langer verzadigd gevoel, doordat ze rijk zijn aan vezels en eiwitten. De basis is bij ons Whole Foods! Ontdek hier hoe wij dat doen!

 • Vezelrijk, wat is dat precies?

  Vezels zijn enorm belangrijk voor een gezond lichaam. Ze laten de opname van voeding in het bloed gelijkmatiger verlopen, vormen nuttige voeding voor bacteriën in je darmen en geven langer een verzadigd gevoel. De voornaamste bron van vezels zijn fruit, groenten, noten en peulvruchten. Al onze producten zitten vol met vezels.

 • Wat bedoelen jullie met de zin ‘zonder meer de lekkerste’?

  Met zonder meer bedoelen we ook echt zónder meer. Dus zonder toevoegingen. Gewoon puur. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Wil je meer weten? Klik dan hier om ons verhaal te lezen. 

Onze producten

 • Wat zijn de voedingswaarde van de producten?

  Op onze website kun je van alle producten de voedingswaarde vinden. Ga naar de 'product' pagina voor alle productinformatie. De voedingswaarde staat ook op het etiket van het product. Mocht je toch nog vragen hebben over de voedingswaarde, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 • Hoe weet ik welke allergenen in de TastyBasics producten zitten?

  Alle ingrediënten in onze producten, die allergenen bevatten, zijn bij ons dikgedrukt in de ingrediëntenlijst. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 • Zijn jullie producten vegan?

  Bijna al onze producten zijn vegan. Dat zijn: muesli, krachtige start, repen, crackers en mini crackers.

 • Zijn jullie producten suikervrij?

  Onze producten bevatten geen toegevoegde suikers, alleen suikers die van nature aanwezig zijn in de voedingsproducten.

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!