Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Zorg-
professionals

Lekker in je vel zitten en kunnen doen waar je zin hebt. Dat willen we allemaal! Maar dat is niet zo vanzelfsprekend. Steeds meer mensen realiseren zich wat gezond eten voor je gezondheid kan betekenen. Voedzame voeding past daarbij. Lekker en gemakkelijk.

Productvergelijker

Met de productvergelijker kun je je verschillende voedingsmiddelen met elkaar vergelijken. Een handige tool die je op vele manieren kunt inzetten, in de praktijk.

Productvergelijker

Onze producten

Niet minder eten, maar anders eten! Anders is gevarieerd, en zo natuurlijk mogelijk. Belangrijk is het vermijden van bewerkt voedsel. Groenten, fruit, peulvruchten, zaden en noten spelen de hoofdrol. Hierin zitten alle bouwstoffen die we nodig hebben. Met als resultaat dat de voedingswaarde per calorie weer omhoog gaat. Wij gebruiken als basis voor onze producten ‘hele’ noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Wij halen er geen voedingstoffen uit en gebruiken ze onbewerkt. Zodoende krijg je van nature compleet binnen wat je lichaam nodig heeft. Het maakt onze producten vezelrijk en eiwitrijk en het zorgt ervoor dat er veel minder koolhydraten in onze producten zitten. Wij voegen ook nooit suiker aan toe.

Onze producten

Recepten/Folders

Wil je graag receptenboekjes, folders of ander materiaal ontvangen?

Stuur ons een email

TastyBasics & kennis

TastyBasics doet onderzoek naar voedingsmiddelen, die qua samenstelling aansluiten bij de behoefte van het menselijk lichaam. Het huidige ‘normale’ eetpatroon bestaat voor 50% uit ‘geraffineerde’ (bewerkte) grondstoffen. Grondstoffen die geheel of grotendeels zijn ontdaan van alle nutriënten die nodig zijn voor het gezond blijven van het lichaam. TastyBasics wil de voordelen van onbewerkte grondstoffen kunnen kwantificeren.

Bijvoorbeeld: Wat is de waarde van 100 g minder toegevoegde suiker ten opzichte van 100 g meer groente per dag? Daarnaast doet TastyBasics onderzoek naar het kunnen ontwikkelen van eindproducten uit zogenaamde Whole Foods.

Whitepaper

TastyBasics heeft over dit onderwerp een white paper geschreven. Daarin verdiepen wij verder uit wat er zou gebeuren met de voedingswaarde van ons eten als we geen bewerkte koolhydraten meer zouden gebruiken. Geïnteresseerd in de white paper? Stuur een mailtje naar info@tastybasics.nl en de white paper komt jouw kant op.

E-mail ons
white paper

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!