Producten vergelijken

Als het om gezonde voeding gaat, blijkt voor veel mensen de supermarkt een ondoorgrondelijke jungle. Met de online Productvergelijker heb je een middel om voedingsmiddelen met elkaar vergelijken. Hiermee kun je samen met je cliënt overzichtelijk de voedingswaarden van producten beoordelen.

Slank met Carlijn - Soest

Voedingscoach aan het woord

“Als voedingscoach help ik veel mensen met afvallen en op gewicht blijven”, zegt Carlijn de Groot, eigenaar van Slank met Carlijn uit Soest. “Zelf ben ik mijn hele leven te zwaar geweest, afvallen ging moeizaam en door het jojo-effect kwam ik uiteindelijk zelfs steeds meer aan. Ik dacht dat ik gezond at, maar ik at vooral veel meer koolhydraten dan ik verbruik”, vertelt ze verder.

Lees meerBlogs
voedingscoach
Jan Seubring, voorheen manager apotheek De Vriendschap in Emmen

Aan het woord…

‘’ In de ochtend eet ik nu een gebakken ei’ roept Jan verheugd, als hij vertelt over zijn nieuwe levenswijze. ‘’Waren het voorheen 2 bruine boterhammen met jam en pindakaas, eet ik nu yoghurt met fruit, en een lekkere crunchy muesli. En het mooie is….. ik heb tot de lunch geen trek! Vroeger at ik gerust een gevulde koek of een ontbijtkoek rond een uur of 11. Die behoefte is helemaal verdwenen’.

Lees meerBlogs
Marianna Christaki, Senior Product Developer

Zo maakte Marianna de perfecte TastyBasics Muesli Noten & Pitten

Bij de ontwikkeling van de TastyBasics Muesli Noten & Pitten gaan de bedenkers niet over één nacht ijs. Senior Product Developer en medebedenker Marianna Christaki blikt terug op haar zoektocht naar het lekkerste én gezondste muesli recept met Noten & Pitten.

Lees meerBlogs
Voedingscoach aan het woordSlank met Carlijn - Soest
Aan het woord…Jan Seubring, voorheen manager apotheek De Vriendschap in Emmen
Zo maakte Marianna de perfecte TastyBasics Muesli Noten & PittenMarianna Christaki, Senior Product Developer
Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op hoogte over productupdates en leuke nieuwtjes.

* verplichte velden
Ik ben geïnteresseerd in TastyBasics als:
Nieuw!
Muesli fruit en veggie

Een nieuwe aanwinst voor het TastyBasics assortiment. Een krokante muesli met wortel en abrikoos.