Usp
Seed right

Over TastyBasics

Bij TastyBasics willen wij gezond en voedzaam eten gemakkelijk maken. Sterker nog, gezond voedzaam eten zou heel normaal moeten zijn. De simpele oplossing voor deze moeilijke opgave hebben wij gevonden in het gebruik van onbewerkte ingrediënten. Wij gebruiken noten, zaden, pitten, peulvruchten, groenten en fruit in zijn geheel. Suikers worden nooit toegevoegd. Wij ontwikkelen daarmee ontbijt- en lunchproducten die altijd vezelrijk, eiwitrijk en koolhydraatbewust zijn. Dit maakt alle TastyBasics producten op en top voedzaam. Dit voedt beter, smaakt beter en voelt beter. Wie wil dat nou niet?

Gemakkelijk gezond eten
Geen dieet, maar lekker gezond eten hoort bij het ritme van de dag. Met producten die je eenvoudig elke dag eet. Ons assortiment bestaat uit deze dagelijkse producten: brood, crackers, muesli, beschuit en repen. Naast het eten van groenten en fruit, maakt TastyBasics op deze manier, elk ontbijt en elke lunch voedzaam.

Minder koolhydraten, meer échte voeding
Onze filosofie is eigenlijk heel simpel: wij gebruiken als basis voor onze producten ‘hele’ noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Wij halen er geen voedingsstoffen uit. Zodoende krijg je van nature binnen wat je lichaam nodig heeft. Het maakt onze producten vezelrijk en eiwitrijk en het zorgt ervoor, dat er minder koolhydraten in onze producten zitten. Wij voegen nooit suiker toe. Wij geloven dat dit simpele principe een wereld van verschil maakt en dat alle voeding zo zou moeten worden gemaakt. Wij noemen dat échte voeding: voeding die niet alleen vult, maar ook daadwerkelijk voedt.

Ervaar wat onbewerkt eten met je doet
Gezonde voeding doet wat met je lichaam. Wie gezond eet, voelt zich fitter en energieker. De onbewerkte ingrediënten zijn de bron voor belangrijke bouwstoffen, mineralen en vitaminen. Voeding met minder koolhydraten houdt je aan een gezond gewicht. Als de koolhydraten in je voeding op zijn, schakelt je lichaam over op je eigen vetverbranding. Daarnaast zorgt onbewerkte voeding ervoor, dat je je sneller verzadigd voelt en je minder snel gaat snacken. Ideaal!

Team TastyBasics
Het team van TastyBasics wordt gevormd door vakmensen op het gebied van gezonde voeding. Ons team bestaat uit voedselexperts, wetenschappers, een diëtiste en een kok. Samen ontwikkelen wij de lekkerste producten. En wij doen er alles aan om jou inspiratie te geven door middel van de lekkerste recepten en inspirerende blogs.

TastyBasics & kennis
TastyBasics doet onderzoek naar voedingsmiddelen, die qua samenstelling aansluiten bij de behoefte van het menselijk lichaam. Het huidige ‘normale’ eetpatroon bestaat voor 50% uit ‘geraffineerde’ (bewerkte) grondstoffen. Grondstoffen die geheel of grotendeels zijn ontdaan van alle nutriënten die nodig zijn voor het gezond blijven van het lichaam. TastyBasics wil de voordelen van onbewerkte grondstoffen kunnen kwantificeren. Bijvoorbeeld: wat is de waarde van 100 g minder toevoegde suiker ten opzichte van 100 g meer groente per dag. Daarnaast doet TastyBasics onderzoek naar het kunnen ontwikkelen van eindproducten uit zogenaamde whole foods. Klik hier voor onze white paper

Meer over TastyBasics
Waarom TastyBasics?

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

‘Ook vind ik het fijn dat het veel vezels en eiwitten bevat.’

Wendy

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt