Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Ons verhaal

Wie zegt dat gezond leven lastig is? Het enige dat je hoeft te doen is te vertrouwen op de natuur. Jouw natuur. Onze natuur. Want de natuur vormt onze basis.

De natuur vormt onze basis

Alles wat we nodig hebben, zit in de natuur. De natuur weet wat goed voor ons is, daar kunnen we al miljoenen jaren op vertrouwen. Door naar de natuur te luisteren en daarop te bouwen, vind je de balans die je nodig hebt. Een natuurlijke balans. De natuur vormt onze basis

Een betere basis

Waarom zijn we de natuur dan toch uit het oog verloren? Want kijken we naar ons huidige eetpatroon, dan is zeker de helft daarvan bewerkt. De belangrijkste voedingsstoffen worden er zelfs uitgezeefd. Het resultaat? Schappen vol producten rijk aan toegevoegde suiker, maar arm aan voedingsstoffen. Onze voeding is uit balans. Wat we nodig hebben is eerlijk eten. Puur eten. Echt eten. En niet te vergeten: lekker eten. Daarom gebruiken wij in onze producten alleen ‘hele’ noten, zaden, pitten, peulvruchten, groenten en fruit. We halen er niets uit en voegen er niets aan toe. Zonder meer de lekkerste. Dat is écht een betere basis.

Zonder meer de lekkerste!

Het verhaal van TastyBasics komt niet uit de lucht vallen. Ons team van voedselexperts, wetenschappers, diëtisten en koks doet uitgebreid onderzoek naar voedingsmiddelen die aansluiten op wat jouw lichaam nodig heeft. Jouw buikgevoel helpt hen de juiste keuzes te maken. Zo combineren zij het beste met het lekkerste. TastyBasics, zonder meer de lekkerste!

Blijf op de hoogte

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, whole foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!