Usp
Seed right

Over TastyBasics

Ons verhaal

Ons verhaal begint bij de wens dat je steeds makkelijker producten kan eten die waardevol zijn voor je lichaam. Voeding dat niet vult, maar je ook werkelijk voedt. Het is een enorme gezondheidsstap vooruit om koolhydraten te verminderen, toegevoegde suikers te mijden en verzadigend te eten. Het ‘nieuwe normaal’ noemen wij dat.

Want het is toch eigenlijk best raar dat het zo lastig is om  gezonde voeding te kopen. Groente en fruit worden al heel veel gestimuleerd. Super. Echter, wist je dat groente  veel minder dan 10% van de totale energie-inname  richtlijn is? En die andere 90+%? Die zouden we graag zo kwalitatief mogelijk willen invullen. We noemen dat: óók de basics op orde!

Helemaal omdat steeds meer mensen in hun dagelijkse leven een aanleiding zien om andere keuzes te maken: afvallen, beter omgaan met een chronische ziekte als diabetes of je gewoon fitter voelen.

Wat de beweegreden ook is, TastyBasics wil iedereen helpen om op een positieve manier de leefstijl te verbeteren. Hoe we dat doen? Allereerst door heerlijke producten te ontwikkelen, die passen in een gezonde leefstijl. Producten met als basis onbewerkte ingrediënten zoals groente, fruit, noten, pitten en zaden én met minder koolhydraten. Echte voeding in plaats van vulling.

Jan Buining, directeur TastyBasics:

“Wij kijken eerst welke ingrediënten waarde hebben voor ons lichaam. Vervolgens maken we daar de heerlijkste producten van.”

We combineren de kennis van onze vakmensen op het gebied levensmiddelentechnologie, fysiologie en gastronomie. We zoeken voortdurend naar manieren om met onbewerkte ingrediënten de smaak van onze producten steeds perfecter te maken. En het resultaat is om van te smullen. Zo bewijzen we dat lekker én verantwoord eten prima samengaan.

Inspiratie voor gezonde leefstijl

TastyBasics doet meer dan innovatieve producten ontwikkelen. We inspireren en begeleiden je graag om positief bezig te zijn met je leefstijl.

Met de lekkerste recepten en weekmenu’s laten we zien hoe veelzijdig en verrassend een gezond eetpatroon kan zijn. We geven daarbij tips om gezond eten nog makkelijker te maken. Via onze nieuwsbrief ,Facebook en Instagram, maar ook tijdens evenementen.

We delen onze expertise op gebied van voeding, ontspanning en beweging. Bijvoorbeeld tijdens onze  TastyTea. Deze organiseren we regelmatig in samenwerking met een groot netwerk van deskundigen, zoals diëtisten, psychologen en beweegcoaches en leefstijl artsen.

Samen willen we jou en je familie, vrienden en collega’s inspireren en ondersteunen om bewuste keuzes te maken. Zodat jij langer fit en energiek van het leven kunt genieten.

TastyBasics voedt beter, smaakt beter en voelt beter.

Lees ook: Waarom TastyBasics?

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

TastyBasics producten vullen goed! En ze zijn heerlijk en gezond

Marieke

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt