Verkooppunten

Bestel bij een van de onderstaande winkels.

walnoten

De toekomst is whole foods

Onze toekomst begint vandaag. Want vandaag kunnen we het verschil maken voor morgen. De afgelopen decennia lag de focus van onze voedselproductie op smaak, gemak en de laagst mogelijke prijs. Daarbij verloren we de kracht van de natuur steeds meer uit het oog. Laten we samen weer vertrouwen op de natuur. De toekomst is whole foods.

Wat whole foods doen voor de wereld

Onze voedselketen is voor ruim 20% verantwoordelijk voor onze CO2 voetafdruk.  De grote hoeveelheid dierlijke eiwitten die we eten speelt daarbij een belangrijke rol. Plantaardige grondstoffen  van het land  komen via de dierlijke omweg bijvoorbeeld als vlees op ons bord. 

De huidige oplossing voor veel mensen zijn vleesvervangers. Dat zijn producten gemaakt van plantaardige eiwitten.  Die worden gemaakt door eiwitrijke peulvruchten te bewerken tot iets wat op vlees lijkt. Eiwitten worden geconcentreerd, maar andere nuttige voedingstoffen worden afgevoerd. Weliswaar een duurzamere oplossing dan vlees, maar het speciaal bewerken is niet duurzaam en al helemaal niet bevorderlijk voor de voedingswaarde.  

Er zijn ook logische oplossingen. Door de lege calorieën in ons eetpatroon te minderen. Lege calorieën zijn vooral de producten waar veel zetmeel, suiker en witte bloem in zit.  Door in plaats daarvan veel meer whole foods producten te eten zoals peulvruchten, zaden, noten en pitten.

Duurzaam en gezond kan!

Met plantaardig whole foods als peulvruchten, noten en pitten kom je gemakkelijk op je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwit per dag.  Muesli, crackers, brood, repen, ze kunnen allemaal op basis van waardevolle plantaardige grondstoffen worden gemaakt. TastyBasics doet dat. Je hebt met het eten van TastyBasics muesli en plantaardige yoghurt al een kwart van je eiwitbehoefte binnen.  

Onze impact

0

Miljoen Porties verkocht

0

kg koolhydraatreductie

0

kg Vezels verkocht

0

kg Eiwitten verkocht
Meer weten over whole foods?
Alles over whole foods