Usp
Seed right

leesvoer11 maart 2020

TastyBasics genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding 2020

Onze Muesli Noten & Pitten is genomineerd voor de ‘Jaarprijs Goede Voeding 2020’. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Zonder onze klanten en partners hadden we dit nooit bereikt, dus heel veel dank daarvoor! Op 7 april horen we of we hebben gewonnen tijdens het Food Future Event. Jij kunt ons daarbij helpen door te stemmen op TastyBasics via https://www.jaarprijsgoedevoeding.nl/stemmen Alvast bedankt!

De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking. De TastyBasics Muesli Noten & Pitten, verkrijgbaar bij de Albert Heijn, levert een bijdrage aan het minderen van de inname van koolhydraten en het verhogen van de inname van onder andere voedingsvezels. Daarnaast vindt de jury het ‘een smakelijke muesli die in een gezond voedingspatroon past’.

De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgegeven door Voeding NU en VMT en is twintig jaar geleden opgericht door het Voedingscentrum. Op 7 april wordt op het Food Future Event duidelijk welke van de drie genomineerde producten er met de Jaarprijs Goede Voeding vandoor gaat. Ook de stem van het publiek weegt hierbij mee. Stemmen op TastyBasics kan tot en met 30 maart via: jaarprijsgoedevoeding.nl/stemmen Stem je ook even op ons? Alvast bedankt!

Dit blog is geschreven door:

Frank Rozendaal

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt