Usp
Seed right

leesvoer16 maart 2020

Stéfani test de nieuwe TastyBascis Muesli choco en noten: ‘Voedzaam en heerlijk crunchy’

Stéfani Warning blogt over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl. Ze probeerde de nieuwe TastyBasics Muesli choco en noten en schreef er een review over, inclusief een fijn recept.

“Ik ben aangenaam verrast over de nieuwe TastyBasics Muesli choco en noten. Vaak ontbijt ik met muesli en ik vind het belangrijk om gevarieerd te ontbijten. Bovendien is chocolade mijn guilty pleasure, daar word ik extra blij van.”

Knapperige bite

“De nieuwe muesli heeft een knapperige bite en is lekker krokant. De noten geven een extra crunch en veel smaak. De chocolade is subtiel van smaak. Het is geen zoete hap, dat vind ik lekker. De combinatie van muesli, noten en chocolade is subliem.”

“Ik ben heel blij met de producten van TastyBasics. Het zijn heerlijke producten zonder toegevoegde suikers. De muesli bevat veel waardevolle voedingsstoffen, met een grote hoeveelheid eiwitten en vezels. Dat vind ik belangrijk. Voor mensen die minder koolhydraten willen eten, is deze muesli absoluut een goede optie.”

Goede verzadiging

“De nieuwe TastyBasics Muesli choco en noten is nu al mijn favoriet. De combinatie van chocolade met noten vind ik echt top. Heerlijk voor een goede start van de dag. Gezond ontbijten hoeft niet veel tijd te kosten. Meer dan yoghurt, muesli en eventueel wat fruit heb je niet nodig.”

“Ik gun mezelf de tijd voor een gezond en lekker ontbijt. Ook als ik vroeg de deur uit moet voor mijn werk neem ik yoghurt met muesli mee. Als ik ‘s avonds thuiskom na een intensieve training in de sportschool eet ik ook graag kwark met muesli. De muesli verzadigt goed. Het zorgt dat ik langer vol zit, waardoor ik minder geneigd ben om tussen de hoofdmaaltijden door te eten.”

Volg Stéfani

Wat voor Stéfani Warning begon als een persoonlijke zoektocht naar een gezonder leven, is uitgegroeid tot een passie voor een gezonde leefstijl. Op Instagram (Stefani_getsfit) deelt ze berichten over onder meer gezonde voeding, bewegen en mindset en helpt ze anderen met recepten en tips om gezonder te leven en een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Recepttip: Mueslimuffins

Muesli is niet alleen lekker door de yoghurt als ontbijt, je kunt er ook heerlijke muffins van maken!

Ingrediënten (12 stuks)

Bereidingswijze


1. Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200°C.
2. Houd 100 gram muesli apart.
3. Meng de overige ingrediënten met elkaar.
4. Verdeel het beslag over de muffinvormen.
5. Schep de rest van de muesli op de ongebakken muffins.
6. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten gaar.

Geniet ervan!

Dit blog is geschreven door:

Baukje van der Meer

leesvoer leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt