Usp
Seed right

Recept: Pompoencurry

Zin in een lekker winters gerecht? Maak dan eens deze pompoencurry.

Recept voor 2 personen:

  • 1/2 hokkaido pompoen
  • 90 gram gesnipperde ui
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 eetlepel garam masala kruiden
  • 1 eetlepel curry madras kruiden
  • 200 gram kikkererwten uit blik uitgelekt
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 120 gram TastyBasics pasta fusilli
Pompoencurry
  1. Snijd de hokkaido pompoen in blokjes van 5 cm en kook of stoom ze in ca 30 minuten gaar.
  2. Plet ondertussen de TastyBasics pasta tussen 2 snijplanken tot ze de grootte hebben van en dikke rijstkorrel.
  3. Kook ca. 4 minuten en giet af.
  4. Fruit de ui samen met de knoflook tot deze glazig kleuren. Voeg de kruiden toe en bak gedurende 1 minuut mee.
  5. Voeg de kikkererwten en pompoen toe en schep een paar keer om. Eet smakelijk!

Tip: Meng 2 theelepels sinaasappel rasp met de pasta voor een frisse touch! Ook lekker met een handje cashew noten!

Producten voor dit recept

Inspiratie

Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept
Muhammara syrische dip

    Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

    Bekijk dit recept
    Gezonde dipje: Hummus met spinazie en feta

      Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

      Bekijk dit recept

      Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt