Usp
Seed right

Recept: Oatnight oats met kersensausje

Overnight oats!🥰 Bereid je ontbijt ’s avonds voor en haal het ’s morgens gewoon uit de koelkast. Zo kun je met onze muesli choco en noten en muesli fruit en veggie heerlijk overnigt oats maken. ⁠

  • 150 gram yoghurt
  • 30 gram muesli fruit en veggie of muesli choco en noten

Voor kersensausje

  • 35 gram medjool dadel
  • 2 gram vanillearoma
  • Snufje gemalen kardemon
  • 160 gram kersen (zonder pit)
overnight oats
  1.  Weeg alle ingrediënten af voor de kersenjam en doe alles in een steelpannetje.
  2. Laat dit pruttelen gedurende 10 minuten met en 10 minuten zonder deksel. Laat het vervolgens afkoelen.
  3. Verdeel de muesli en yoghurt in een jampot  of lunchbeker. Doe de deksel op de pot en zet deze 8 uur in de koelkast.
  4. In de ochtend kun je genieten van de zelfgemaakte overnight oats. Voeg als topping de kersenjam toe, even goed roeren en genieten maar.

 

Producten voor dit recept

Inspiratie

Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept
Muhammara syrische dip

    Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

    Bekijk dit recept
    Gezonde dipje: Hummus met spinazie en feta

      Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

      Bekijk dit recept

      Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt