Usp
Seed right

Recept: Muesli balletjes

Heb je onze nieuwe pindapasta cacao als geproefd? Sinds een paar weken zet onze pindapasta cacao in meer dan 800 Albert Heijn’s het schap op z’n kop. Er zijn twee variaties verkrijgbaar: met stukjes pinda of kokos. De pindapasta is niet alleen een broodbeleg maar is veelzijdig te gebruiken. Bijvoorbeeld als baksel ingrediënt. Probeer het recept en overtuig jezelf!

Ingredienten:

  • 50 gram TastyBasics pindapasta cacao
  • 20 gram roomboter
  • 1/2 theelepel kaneel
  • TastyBasics muesli (kan met elk variant)
  1. Smelt de roomboter in de magnetron. Meng dit met de pindapasta cacao en laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur.
  2. Maak nu kleine balletjes van de pindapasta cacao en rol ze door de muesli. Serveer direct. Balletjes over? Bewaar ze dan in de koelkast.
Voedingswaarde:

Producten voor dit recept

Inspiratie

Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept
Muhammara syrische dip

    Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

    Bekijk dit recept
    Gezonde dipje: Hummus met spinazie en feta

      Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

      Bekijk dit recept

      Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt