Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Ik geef jouw je krachtige start

Wat leuk dat je meer wilt weten over hoe jij een krachtige start kunt maken! Met de krokante muesli van TastyBasics start je jouw dag, of activiteit een stuk krachtiger! Onze krokante muesli’s zijn gemaakt met onbewerkte ingrediënten ook wel whole foods genoemd. Hierdoor zitten er minder “lege calorieën” in onze krokante muesli.

Het meeste van ons ‘normale’ voedsel wordt bewerkt en is arm aan die voedingstoffen die juist belangrijk zijn voor fit en gezond lichaam. En steeds dezelfde voedingstoffen, zoals suikers en andere koolhydraten, worden juist geconcentreerd. Deze producten met lege calorieën hebben hierdoor minimale voedingswaarde, maar ontregelen wel ons metabolisme. Ondervoeding en door extra vetaanzet, overgewicht liggen op de loer.

Onze krokante muesli’s zitten bomvol vezels en eiwitten en juist minder koolhydraten. En we voegen nooit suikers toe. Ideaal voor een krachtige start!

producten

ontdek onze tasty producten

benieuwd naar ons hele assortiment?
Alle producten

Onze producten worden gemaakt van ‘hele’ noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. We voegen er niets aan toe en halen er niks uit.

Whole foods zijn van nature in balans. Ze bevatten precies de vezels, eiwitten en gezonde vetten die jij nodig hebt. Hierdoor heb je genoeg energie voor de hele dag!

Onze voedselexperts en chef-koks verwerken deze whole foods in voedende en super tasty producten, waaronder muesli, crackers, beschuit en tussendoortjes. De beste basis voor jouw dag.

Meer weten over whole foods?
Lees hier verder

Onze impact

In 2022

0

Mln Porties verkocht

0

kg koolhydraatreductie

0

kg Vezels verkocht

0

kg Eiwitten verkocht
nieuwsgierig naar onze impact?
The future is whole foods

Recepten

Benieuwd naar het recept
Bekijk hier het recept

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!