Usp
Seed right

leesvoer2 juli 2020

Publicatie in VROUW: TastyBasics past ook goed in mediterraan dieet

Wij zijn supertrots, want TastyBasics staat in VROUW! In de nieuwste editie van VROUW lees je alles over de voordelen van het mediterrane dieet. Volgens VROUW past onze TastyBasics Muesli goed thuis in deze eetstijl. TastyBasics Muesli Naturel wordt als voorbeeld genoemd in het weekmenu, in combinatie met kwark en rood fruit.

Het mediterrane dieet is afkomstig van – de naam zegt het al – landen rond de Middellandse Zee.

Whole foods

Het mediterrane dieet wordt gekenmerkt door veel verse groenten, fruit, noten, peulvruchten, volle granen, magere zuivelproducten, olijfolie en verse vis eet. Whole foods staan centraal, waardoor je veel vezels, vitaminen en goede vetten binnenkrijgt. Hier lees je meer over de gezondheidsvoordelen van whole foods.

Goed vol te houden

Het mediterrane dieet verzadigt goed, waardoor het makkelijker vol te houden is dan andere diëten. De eetstijl staat volgens VROUW ook nog eens bovenaan de lijst als het gaat om een verminderd risico op diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, Parkinson en Alzheimer, het makkelijkste dieet om af te vallen én om gezond te eten. Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van whole foods.

Dit blog is geschreven door:

Baukje van der Meer

leesvoer leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt