Usp
Seed right

leesvoer8 september 2020

Haal het beste uit je ontbijt met de tips van kok Marijn

Ben jij ook nieuwsgierig naar wie al die heerlijke recepten bedenkt bij ons? Hoog tijd om hem eens voor te stellen. Het is niemand minder dan onze Marijn!

kok Marijn

Kok en onderdeel van ons product development team. In onze keuken maakt/bedenkt hij de heerlijkste recepten (waar we graag van meegenieten) om deze vervolgens met jullie te delen.

Daarnaast is hij ook nog eens druk bezig met het ontwikkelen/bereiden van nieuwe producten voor onze TastyBasics productenlijn! En niet te vergeten onze topper Muesli Noten & Pitten. De receptuur van de producten wordt dan ook met liefde gemaakt.

Je kunt dus wel zeggen: een druk baasje, die Marijn!

Neem de tijd voor het ontbijt!

Wil je meer genieten van wat je eet? Prop dan niet nog even snel een stuk ontbijtkoek in je mond voordat je naar je werk haast, maar sta iets eerder op. Zo kun je uitgebreid genieten van je ontbijt. Die start heeft je lichaam hard nodig om de hele dag goed te kunnen functioneren.

Wat je moet weten over onze Muesli Noten & Pitten

TastyBasics muesli is heerlijk knapperig, rijk aan gezonde ingrediënten zoals noten, zaden en pitten en bevat geen toegevoegde suikers. Daarmee is onze muesli een perfecte start van de dag en een heerlijke basis voor een gezond ontbijt of gezonde lunch.

Dus ochtendmens of niet, gezond eten, dat willen we allemaal! Marijn heeft twee makkelijke yoghurtontbijtjes met onze TastyBasics Muesli Noten & Pitten gemaakt voor jou.

Marijn’s topping tip

Muesli Noten & Pitten

Met dit kersensausje maak je van elk ontbijt een feestje! En ook nog eens super makkelijk te maken met maar 4 ingrediënten.

Voor de kersenjam:

Weeg alle ingrediënten af voor de jam en doe alles in een steelpannetje.Laat dit Pruttel gedurende 10 minuten met en 10 minuten zonder deksel. Laat het afkoelen.

Appeltaart ontbijtje

Een heerlijk appel & framboos ontbijtje met TastyBasics Muesli Noten & Pitten:⁠

An apple a day keeps the doctor away! Appels zijn rijk aan antioxidanten en vezels. Frambozen zijn niet alleen lekker maar ook gezond. Ze zitten boordevol vitamine C (goed voor de weerstand)⁠ en zijn een bron van foliumzuur.

Power ontbijt met bramen

Een heerlijk bramen ontbijtje in combinatie met onze TastyBasics Muesli Noten & Pitten. De perfecte combinatie (al zeg ik het zelf):⁠

Bramen zijn niet alleen lekker maar ook bijzonder voedzaam. De braam is een vrucht die tjokvol antioxidanten zit. Daarnaast bevatten bramen veel vitamine C!

Dit blog is geschreven door:

Marjolein Wiersema

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt