Usp
Seed right

leesvoer12 september 2022

Groot nieuws vanuit TastyBasics!

De afgelopen jaren zijn wij als TastyBasics enorm gegroeid. Onze producten zijn in vrijwel alle (online) supermarkten verkrijgbaar en er zijn veel nieuwe, succesvolle producten bijgekomen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de enorme, positieve impact die wij reeds hebben bereikt, mede dankzij jullie!

Wij geloven dat het tijd is om de volgende stap te zetten als TastyBasics zodat wij nog meer positieve impact kunnen maken met onze whole foods producten. Daarbij vinden wij het essentieel dat onze producten voor iedereen toegankelijk en beschikbaar zijn. Om dit mogelijk te maken hebben wij besloten om al onze aandacht te richten op de verkoop van onze producten via de (online) supermarkten en niet meer via onze eigen webshop.

Online webshop

Per medio december gaan wij live met onze volledig vernieuwde website! Hier kijken wij ontzettend naar uit, maar dit betekent wel wij per Oktober 2022 geen producten meer zullen verkopen via onze webshop. Wil je onze producten toch online blijven bestellen? Dat kan zeker! Wij verwijzen je graag naar de volgende landelijk bezorgende online supermarkten:

Liever niet online? Wij zijn ook in vrijwel alle fysieke supermarkten te vinden! Zo vind je TastyBasics ondertussen in heel Nederland bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dirk van den Broek, Dekamarkt en Poiesz en more to come!

Whole foods

Als TastyBasics geloven wij in de ongekende kracht van de natuur. Daar kunnen we al miljoenen jaren op vertrouwen. Waarom zouden we de natuur proberen te veranderen of naar onze hand willen zetten, als het alles biedt wat we nodig hebben? Niets meer en niets minder. Precies goed zoals het is. Bij TastyBasics koesteren we dat. De natuur vormt onze basis.

Daarom gebruiken wij in onze producten alleen ‘hele’ noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. We halen er helemaal niets uit. Zo krijg jij van nature binnen wat je lichaam nodig heeft. Dat is écht een betere basis. Dit is wat wij noemen Whole Foods!

De komende maanden gaan wij een grote stap zetten met TastyBasics en zullen er veel nieuwe- en voedzame updates en producten komen! Dus stay tuned, en volg ons via Facebook/Instagram!

Voor verdere vragen en/of opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@tastybasics.nl

TastyBasics, natuurlijk de lekkerste basis!

Dit blog is geschreven door:

Marjolein Wiersema

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt