Usp
Seed right

leesvoer9 oktober 2020

‘Eindelijk weer iets met een lekkere bite!’

Thelma Hesseling (41) leeft al 18 jaar met de diagnose diabetes type 1. Elke dag heeft ze als doel om haar suikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden. Gezonde voeding draagt hieraan bij. De koolhydraatbeperkte producten van TastyBasics passen goed in haar eetpatroon én zorgen dat ze weer meer geniet van eten. ‘Eindelijk weer iets knapperigs met een lekkere bite!’

Thelma

Thelma werkt in het basisonderwijs en eet tussen de middag op school vaak een salade, soepje of omelet. ‘Dat is best veel gedoe. Soms wil ik ook gewoon een snelle, makkelijke lunch. Mijn zus wees mij op de producten van TastyBasics. Eerst was ik sceptisch, want ik at al jaren geen crackers en brood meer, omdat deze vaak te veel koolhydraten bevatten. Maar TastyBasics producten bevatten écht heel weinig koolhydraten en zijn nog lekker ook!’

Makkelijk gezond

Thelma is inmiddels een grote fan van TastyBasics Brood, Crackers en Repen. ‘Hiermee kan ik heel makkelijk een gezonde lunch of tussendoortje bereiden, voor thuis of buiten de deur. Ik ben gek op hartig en heb speciaal een broodrooster aangeschaft voor het TastyBasics Brood. Ik maak er graag tosti’s van met ham, kaas of salami. Het brood neem ik ook mee op vakantie. Wat ik erg handig vind, is dat er op de verpakking precies staat hoeveel koolhydraten een sneetje brood of één cracker bevat. Dan hoef ik dat niet zelf meer apart uit te rekenen. TastyBasics producten dragen zo bij om mijn suikers stabieler te houden en beter te reguleren. Maar ik ben vooral ook heel blij dat ik weer kan genieten van een makkelijke, smaakvolle lunch.’

Dit blog is geschreven door:

Baukje van der Meer

leesvoer leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt