Usp
Seed right

leesvoer2 juni 2021

Dagje uit

Bij een gezonde leefstijl denken mensen vaak wel aan bewegen en gezond eten, maar vergeten dat ontspanning net zo belangrijk is. Want wist je dat stress je weerstand verlaagd? Zorg daarom voor voldoende slaap en doe datgene waar jij energie van krijgt, zoals een boek lezen, een saunabezoek of ga lekker op pad! Dat laatste punt deed Marjolein van TastyBasics ook. Zij ging dit weekend even helemaal back to basics in een tiny house midden op de Veluwe.

Even helemaal weg

Soms is het gewoon lekker om even offline te zijn en weer goed te kunnen opladen! Vind je ook niet?  Daarom ging ik dit weekend naar een Tiny House midden in de natuur op de Veluwe.
De perfecte plek om even helemaal te ontspannen en rust te vinden. Je slaapt in een knus, eenvoudig huisje dat toch comfortabel is (klein maar fijn). En toch alles heeft wat je nodig hebt voor een perfect verblijf. Geluk zit hier in de kleine dingen. Genieten van het groen, even van de radar zijn, lekker wandelen of fietsen door de veluwe, een vuurtje stoken in de houtkachel, een boek lezen… Als je het aan mij vraag de perfecte getaway.

Living big in a Tiny House – tips

Tiny Houses zijn op dit moment erg populair en kun je genoeg leuke locaties vinden in Nederland. Neem eens een kijkje op orgineelovernachten.nl, daar vindt je genoeg bijzondere Tiny Houses.

Dit blog is geschreven door:

Marjolein Wiersema

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt