Usp
Seed right

leesvoer24 april 2020

Kom in actie voor het Diabetes Fonds

Bij aankoop van elke Basicsbox Groot gaat er deze week 1,50 euro naar het Diabetes Fonds. Met deze actie helpt TastyBasics geld in te zamelen voor onderzoek naar diabetes.

Er zijn inmiddels 1.2 miljoen mensen met diabetes in Nederland en iedere week komen daar 1.200 mensen bij. Diabetes leidt tot veel meer gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaakziekten en nierfalen. Het Diabetes Fonds werkt hard aan genezing en een gezonder Nederland.

Kom jij ook in actie?!

Als je deze week de Basicsbox Groot bestelt, steun je tegelijkertijd het onderzoek naar diabetes. Van elke verkochte Basicsbox Groot gaat er 1,50 euro naar het Diabetes Fonds. Bestel hier je box.

Over de Basicsbox

Gezond eten lijkt vaak een hele opgave, maar het is niet ingewikkeld. Om te laten zien hoe makkelijk het kan zijn én wat gezond eten voor jouw lichaam kan doen, heeft TastyBasics de Basicsbox. Hiermee zet je op elk moment van de dag gemakkelijk een gezond en smakelijk alternatief op tafel. Geniet van heerlijke, gezonde gerechten en bouw tegelijkertijd aan een gezond en fit lichaam.

De Basicsbox Groot bevat:

Dit blog is geschreven door:

Baukje van der Meer

leesvoer leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt