Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Wereld 🌍️ gezondheidsdag

Het is vandaag Wereldgezondheidsdag. Dit jaar viert de World Health Organization (WHO) het 75-jarig jubileum van Wereldgezondheidsdag. Wereldgezondheids dag wordt ieder jaar op 7 april gehouden, met ieder jaar een nieuw thema

wereldgezondheidsdag 

Dit jaar is het thema: Health For All. Met dit thema wil de WHO iedereen stimuleren en de kracht geven om initiatief te nemen om beter voor jezelf te zorgen. Het thema van dit jaar sluit zeer goed aan op de missie van TastyBasics. Want gezondheid zit hem in de grote en de kleine dingen. Bijvoorbeeld in wat je eet en hoe je eet. Met een voedzaam eetpatroon zorg je voor jezelf. We leggen je uit hoe wij hierop inspelen.   

Gezonde levensjaren 

Bij TastyBasics geloven wij dat iedereen meer gezonde levensjaren verdient. Omdat voedingskeuzes daarin zeer bepalend zijn, vinden wij dat onbewerkte voeding de meest logische keuze moet zijn voor iedereen. Het meeste van ons ‘normale’ voedsel wordt bewerkt en is daardoor arm aan voedingstoffen. Suikers en andere koolhydraten worden door het bewerken juist geconcentreerd. Deze producten met ‘lege calorieën’ hebben hierdoor minimale voedingswaarde, maar ontregelen wel ons metabolisme. Met als gevolg overgewicht en ondervoeding tegelijk. 

Voedzaam & verzadigend 

Bij TastyBasics maken wij al onze producten op basis van onbewerkte ingrediënten, die wij whole foods noemen. We voegen er niets aan toe en halen er niets uit. Onbewerkte ingrediënten, dus hele noten, zaden, pitten, peulvruchten, groenten en fruit, vormen onze basis. Door te kiezen voor pure, echte whole foods producten, krijgt je lichaam precies wat het nodig heeft. Hiermee gaat de voedingswaarde per calorie omhoog en eet je lekker, voedzaam en verzadigend. 

 

 

Deel dit verhaal

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!