Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Niet minder eten, maar anders eten!

Door minder te eten, val je af. Klinkt logisch toch? De waarheid is alleen anders. Je lichaam is namelijk niet gemaakt om te overleven. Eet je minder, dan geeft je lijf automatisch het signaal ‘Geef me er meer van!’. Een gevoel dat je even kunt weerstaan, maar niet lang. Het bekende jojo-effect ligt dan op de loer.

anders eten

Om op gezond gewicht te blijven, is het juist van belang om 3 keer per dag verzadigend en voedzaam te eten. Een gezonde eetstijl die wel vol te houden is. Dit heeft veel voordelen:

  1. Je hebt automatisch minder behoefte aan tussendoortjes. Je lichaam ‘snakt’ niet naar suikers en daardoor is het veel makkelijker om de koektrommel links te laten liggen.
  2. Voedzaam eten is onbewerkt en gevarieerd en geeft je de juiste bouw-en brandstoffen om je zo goed mogelijk te voelen.
  3. Kies je voor verzadigende voeding, dan zijn vezels en eiwitten je beste vrienden. Hierdoor zit je langdurig vol. Vezels dragen ook nog eens bij aan een gezonde darmflora en een natuurlijke stoelgang.

Hoe eet je meer verzadigend?

Gelukkig is het antwoord op deze vraag niet ingewikkeld. Eet elk ontbijt, elke lunch en elk diner voedzaam. Kies voor meer groente, fruit, peulvruchten, noten, pitten en zaden, dan ben je op de goede weg.

TastyBasics verwerkt deze onbewerkte ingrediënten daarom in brood, crackers, muesli, krachtige start en repen. Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn!

Deel dit verhaal

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!