Ziet dit er niet heerlijk uit? Even iets anders dan een beschuitje met kaas. Lekker en voedzaam. Het recept is gemaakt door Dali van zonderzooi en gemaakt met onze TastyBasics beschuiten.
voor 2 personen
1. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne ringen.
2. Doe het water, azijn en kokosbloesemsuiker in een pannetje en kook een paar minuten, tot de suiker volledig is opgelost. Doe dit in een glazen pot, samen met de ui. Sluit af en zet het minimaal 30 minuten in de koelkast.
3. Doe de avocado in een schaaltje en voeg het sap van de limoen toe. Prak goed fijn met een vork en voeg daarna de fijngesneden knoflook toe. Breng op smaak met zout.
4. Besmeer de beschuiten met de guacamole en beleg met plakjes cherrytomaten. Garneer met de ingelegde rode ui, (vegan) feta en koriander. Breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk.
Tip: De overige rode ui kun je prima een weekje bewaren in de koelkast. Lekker voor over een curry, pasta of avocado toast.