Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet

Hallo België!

TastyBasics producten zijn nu verkrijgbaar bij Albert Heijn in België; zowel in de supermarkt als ook online. Maak kennis met onze écht voedzame toppers.

Écht voedzaam door onbewerkt

Wij vertrouwen op de kracht van Whole Foods! Onze muesli’s en repen zijn gemaakt van onbewerkte ingrediënten, ook wel ‘Whole Food’ genoemd. Door volwaardige voedingsmiddelen in onze producten te gebruiken, zijn er minder ‘lege calorieën’. Met onze knapperige crackers, muesli’s, brood en repen begin je voedzaam aan de dag koolhydraatbewust en met boordevol vezels en eiwitten en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor een krachtige start!

De meeste voedingsmiddelen die we tegenwoordig als ‘normaal’ beschouwen, zijn (ultra-) bewerkt en missen daardoor de voedingsstoffen, zoals vezels en eiwitten, die ons lichaam nodig heeft. Voedingsstoffen zoals koolhydraten (suiker) zijn daarentegen extreem geconcentreerd. Deze producten, rijk aan ‘lege calorieën’, ​​hebben daarom slechts een minimale voedingswaarde en verstoren onze stofwisseling door de balans te doen kantelen. Dit heeft gevolgen voor ons lichaam, want ondervoeding mag niet onderschat worden

Shop nu

Onze impact

Tot mei 2024 hebben we 107.5 miljoen TastyBasics porties verkocht, waarmee we een ongelooflijke koolhydraatreductie van 1.23 miljoen kilo hebben gerealiseerd! Dat is het gewicht van 38 olifanten. We hebben hiermee meer voedzame vezels (511.213 kilo) en eiwitten (915.241 kilo) in deze porties teruggebracht.

0

Mln Porties verkocht

0

Mln kg koolhydraatreductie

0

kg Vezels verkocht

0

kg Eiwitten verkocht
Nieuwsgierig naar onze impact?
De toekomst is whole foods

Producten

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!