Goede morgen Muesli

Yes, we hebben gewonnen!

TastyBasics Muesli noten en pitten heeft de Jaarprijs Goede Voeding 2020 gewonnen! Daar zijn we natuurlijk superblij mee! We zien deze prestigieuze prijs als een erkenning voor onze inzet voor gezonde voeding met een onbewerkte basis. De Jaarprijs Goede Voeding werd dit jaar voor 22e keer uitgereikt en is in 1997 opzet door het Voedingscentrum. De prijs wordt tegenwoordig door vakblad Voeding NU uitgereikt. Het publiek mag stemmen, wat jullie tot onze grote vreugd massaal hebben gedaan. We kregen de meeste publieksstemmen en ook de vakjury riep ons uit tot winnaar!

Dit vond de jury

TastyBasics Muesli Noten en Pitten heeft volgens de vakjury een laag gehalte aan koolhydraten en is rijk aan vezels, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt de jury het ‘een smakelijke muesli die past in een gezond voedingspatroon’. Juryvoorzitter Prof. Frans Kok reikte de prijs uit aan het team van TastyBasics.

Dit vinden onze fans

#goedemorgenmuesli
Deel ook jouw Goede Morgen op Instagram of Facebook, vinden we leuk!

Nu met gratis

Muesli inspiratieboekje!

Ook zin een Goede Morgen? Start dan ook jouw dag met onze muesli’s. Naast Noten en Pitten hebben we ook een Muesli naturel en een Muesli Choco. Bestel ze nu alledrie en krijg ons Muesli Inspiratieboekje cadeau!

Verkrijgbaar bij Albert Heijn

TastyBasics Muesli noten en pitten is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Grappig detail: AH won vorig jaar én het jaar daarvoor de Jaarprijs Goede Voeding. We zijn supertrots dat we zo’n grote naam mogen opvolgen!

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt