Verkooppunten
DirkLogo Hoogvliet
1.Organisator

Deze winactie wordt georganiseerd door TastyBasics, hirna te noemen “de Organisator”.

2.Deelnamevereisten

2.1 Deelname aan de winactie is gratis en staat open voor alle bedrijven die deelnemen aan de actie op de social media-accounts van de Organisator.
2.2 Deelname aan de winactie impliceert de volledige aanvaarding van deze actievoorwaarden.

3.Actieperiode

3.1 De winactie begint op 4 juli en eindigt op 11 augustus.

4.Selectie van de winnaar

4.1 De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemende bedrijven. Elke vrijdag worden er vijf winnaars geselecteerd. Wij benaderen de winnaars via een priv├ę-bericht.
4.2 De Organisator behoudt zich het recht voor om deelnemende bedrijven uit te sluiten indien zij niet voldoen aan de actievoorwaarden of als er sprake is van misbruik, fraude of andere ongeoorloofde handelingen.

5. Prijs

5.1 De winnende bedrijven ontvangen een prijs in de vorm van TastyBasics repen choco en noten.
5.2 Het aantal repen dat aan elk winnend bedrijf wordt geleverd, is afhankelijk van bedrijfsgrootte. Per bedrijf is de maximale hoeveelheid te ontvangen repen beperkt tot 1.000.

6. Persoonsgegevens

6.1 De Organisator kan persoonsgegevens van de deelnemers verzamelen en verwerken in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de winactie en zullen niet aan derden worden verstrekt zonder voorafgaande toestemming van de deelnemers.

7. Aansprakelijkheid

7.1 De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook.

We love whole foods

Vind jij TastyBasics ook zonder meer de lekkerste? Lees meer over onze producten, Whole Foods, super tasty recepten en health tips in de nieuwsbrief.

Inschrijving mislukt. Controleer het formulier en probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving!