Maak een heerlijke quiche voor Pasen! š Onze productontwikkelaar Marijn heeft een voedzame quiche gecreĆ«erd, maar dan net even anders! Het is namelijk gemaakt met de TastyBasics crackers. šā
ā
1. Bak de prei in een pan tot deze glazig is. Zet het vuur uit en doe de zalm bij de nog warme prei. Roer goed door en zet opzij.
2. Kook in een pan met water de crackers gedurende 5 minuten en draai ze bij 2,5 minuut om. Laat uitlekken/dampen op een ovenrekje.
3. Steek met behulp van een steker 4 bodems uit de crackers en leg deze in de bodem van een siliconen muffinvorm.
4. Snijd van de overige crackers de randen uit door ze in de lengte in repen te snijden.
5. Meng de room samen met het ei, de dille en een snufje peper. Doe het prei-zalm mengsel in de kuipjes, giet ze voor drie kwart vol met het roommengsel en leg er een halve cherrytomaat in.
6. Verkruimel op het laatst nog wat geitenkaas over de quiche en bak af op 160 graden gedurende 20 minuten.