Groepsarrangement TastyTea: Gezellig tafelen met gezonde hapjes

Gezond eten saai of ingewikkeld? Integendeel! Als bewijs presenteert TastyBasics de TastyTea; een variant op de high tea, maar dan gezond. Met zoete en hartige lekkernijen zonder toegevoegde suikers en boordevol voedzame ingrediënten, zoals groenten, fruit, noten en peulvruchten. En we beloven je: Je wilt nooit meer anders.

Heb je iets te vieren of wil je gewoon even bijkletsen met een groep vrienden of familie? Kom gezellig naar onze proefkeuken in Aalden. Een traditionele high tea bevat veel suikerbommetjes. Lekker, maar niet zo goed voor je lichaam. De hapjes die worden geserveerd tijdens de TastyTea bevatten weinig koolhydraten en worden gemaakt van gezonde ingrediënten. Geniet van bijvoorbeeld onze bananenbrood en wortelcake.  Heb je nog ruimte over? Probeer dan zeker ook onze brownie. De vezelrijke hapjes dragen bovendien bij aan een goede verzadiging.

TastyTea TastyTea

Vulling én voeding

Koolhydraatrijke voeding verzadigt maar kort. Hierdoor vraagt je lichaam steeds opnieuw om koolhydraten. Als je te lang te veel koolhydraten eet, raakt je stofwisseling van slag. Je lichaam is veel energie kwijt aan het bolwerken van al die suikers. Hiermee vergroot je de kans op ziekten als diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Een koolhydraatbeperkte eetstijl zorgt dat je lichaam energie overhoudt en verlaagt de kans op bovenstaande ziekten aanzienlijk. Met de TastyTea kun je dus gezellig tafelen én werken aan een fit lichaam.

Wat? TastyTea

Waar? Aelderstraat 1 in Aalden

Prijs? €28,50 p.p (inclusief TastyBasics goodiebag t.w.v 13,50)