Usp
Seed right

leesvoer5 februari 2021

Wij zoeken een Productontwikkelaar

Vind jij ook dat het tijd is voor een échte change in onze dagelijkse voeding?Dat we al het goede van onze grondstoffen moeten gebruiken? En wil jij lekkere en gezonde consumentenproducten ontwikkelen?

Wij zijn gevestigd in het mooie Aalden (Dr.) en houden ons al sinds 1992 bezig met de ontwikkeling en vermarkting van ingrediënten voor de wereldwijde levensmiddelen- en diervoederindustrie.

In 2013 zijn wij gestart met het ontwikkelen van consumentenproducten, die wij onder de merknaam TastyBasics op de markt brengen. Door onze kennis van de ingrediënten zijn wij in staat consumentenproducten te ontwikkelen die niet alleen gezond zijn, maar ook lekker. Wij maken geen gebruik van bewerkte grondstoffen, maar onze producten bestaan uit “Whole Foods”, waardoor de nutriënten in een betere balans aanwezig zijn.

Met onze Muesli Noten & Pitten hebben wij eind vorig jaar de “Jaarprijs Goede Voeding” gewonnen. Wij willen van ons merk een internationaal merk maken en zijn dit jaar gestart met het betreden van de Duitse markt.

Wij zoeken een collega productontwikkelaar om mee te werken aan het verwezenlijken van onze ambities.

Functieomschrijving:

Het succes van de activiteiten van TastyBasics wordt voor een groot deel bepaald door de onderscheidende rol van de afdeling ontwikkeling. Het team werkt nauw samen met de afdeling commercie & marketing en is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten om het productassortiment onder de merknaam TastyBasics uit te breiden.

Je bent voor de volgende taken verantwoordelijk:

Functieprofiel:

Functie-eisen:

Wat bieden wij?

Een inventieve en informele bedrijfscultuur, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Op maat gemaakt en naar jouw behoeften, zodat jij zo goed mogelijk je talenten kunt benutten. Want jouw talenten zijn nodig om onze ambities waar te kunnen maken. Als jij energie uit je werk haalt, dan ben jij voor ons de meest waardevolle collega!

Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.750 en € 4.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en passend bij jouw ervaringsniveau. Wij betalen 19ct reiskostenvergoeding en wij betalen je pensioenpremie volledig.

Daarnaast ‘boosten’ wij zo af en toe jouw energielevel met een sportieve exercitie. Onze eigen gezonde producten zijn vrij beschikbaar op de werkplek, net zoals de dagelijkse dosis verse vitaminen. Wij werken hard, maar vinden de gezondheid en vitaliteit van ons topteam super belangrijk!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Ik zie uit naar je email met CV. Deze kun je naar mij sturen via esther@foodbasics.nl. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Mail of bel met mij (06-25271274)!

Dit blog is geschreven door:

Marjolein Wiersema

leesvoer

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt