Usp
Seed right

Verzenden & retourneren

Hoe werkt het bestelproces?

Wanneer u een Basicsbox wilt bestellen, gaat u als volgt te werk. Op de pagina van de Basicsbox klikt u op de knop ‘Bestellen’. U komt nu terecht bij ons inschrijfformulier, waarop u uw gegevens kunt invullen. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld  en de bestelling wilt afronden, klik dan op de knop ‘Versturen’. 

TastyBasics  maakt gebruikt van een beveiligde website-omgeving. De URL in de adresbalk ziet er als volgt uit: “https://nl.tastybasics.nl”.

“https://” geeft aan dat het een beveiligde verbinding is.

Betalen

Als u uw bestelling heeft geplaatst wordt u automatische doorgestuurd naar online betalingsomgeving iDEAL. Na betaling ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail.

Bezorgen

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst en wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de Basicsbox verstuurd. Wij streven ernaar om de Basicsbox binnen 3 à 4 werkdagen te versturen.

Retourinformatie
Beschadigd/incompleet

Wij adviseren u bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht de Basicsbox incompleet zijn of beschadigd, neemt u dan binnen 2 dagen contact met ons op.  

Herroepingsrecht

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en
– indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan  TastyBasics geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tastybasics.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten, waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd.

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

TastyBasics producten vullen goed! En ze zijn heerlijk en gezond

Marieke

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt