Usp
Seed right

Vacature Supply Chain & Order Planner Retail

Functiebeschrijving

TastyBasics is leverancier van voedzame foodproducten, die gemaakt zijn van onbewerkte en natuurlijke ingrediënten, zoals muesli, crackers, repen en beschuit welke altijd vezelrijk, eiwitrijk, laag in koolhydraten en zonder toegevoegde suikers zijn (winnaar Jaarprijs Goede Voeding 2020).

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar een datagedreven Supply Chain & Order Planner Retail.

Een echte regiefunctie, die nauwgezette afstemming met al onze partners in de keten vereist. In deze rol ben jij namelijk verantwoordelijk voor de complete goederenstroom van leverancier tot klant.

Daarvoor is een vlekkeloze forecast van al onze productgroepen uiterst belangrijk. Deze realiseer je door je te baseren op data. Je gebruikt hiervoor data vanuit de sales forecast, historische data, knelpunten en trends.

Op basis van deze data verzorg je de volledige organisatie rondom de orderafwikkeling. Dat wil zeggen, dat grondstoffen en verpakkingen worden afgeroepen bij onze leveranciers, producties worden ingepland bij onze productiepartners en transporten worden ingepland bij onze logistieke dienstverleners. En dit natuurlijk allemaal om tijdig en volledig onze klanten te beleveren, zodat we optimaal scoren op onze leveranciersperformance.  

Naast het plannen en voorspellen ben je als professional ook bezig met het analyseren van de gerealiseerde KPI’s op het gebied van onderwerpen als out of stock, voorraad, derving en forecast en initieer je optimalisaties in de keten.

Contacten met leveranciers, klanten en collega’s onderhoud je niet alleen per mail. Ook het persoonlijke contact vind je belangrijk. Je bent creatief in je communicatie om zaken geregeld te krijgen. Daarin neem je als vanzelfsprekend het initiatief. Je bent zorgvuldig en overtuigend en je laat jezelf niet zo snel van de wijs brengen, want jij hebt tenslotte het overzicht.

Je hebt een open houding, een oplossingsgerichte geest en een gezonde dosis ambitie.

Samen met je collega vorm je de afdeling Supply Chain & Order Planning. Een functie waarin je te maken krijgt met veel verschillende afdelingen, zoals Sales, Marketing en Product Management.

Functie-eisen

Over ons

Wij zijn een snelgroeiend merk, dat gezonde voedzame voeding van onbewerkte, natuurlijke ingrediënten maakt. Onze missie is, Nederland gezonder te laten eten, want wie gezond eet, voelt zich fitter en energieker. Daarom ontwikkelen wij producten die passen binnen een gezonde leefstijl en waarmee eetgewoonten makkelijk verbeterd kunnen worden. Dit noemen wij ‘echte voeding’; voeding die niet alleen vult, maar ook daadwerkelijk voedt.

Lees meer over TastyBasics: www.tastybasics.nl

Wat bieden wij?

Een jong, professioneel en gedreven team, dat focust op gezond en sportief samenwerken. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij zo goed mogelijk je talenten kunt benutten. Want jouw talenten zijn nodig om onze ambities waar te kunnen maken.

Afhankelijk van jouw ervaring ligt het salaris voor deze functie tussen de € 2.500 en € 3.300 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en passend bij jouw ervaringsniveau. Omdat de huidige benzineprijzen erg hoog zijn, betalen wij niet alleen 19ct reiskostenvergoeding, maar verhogen wij deze met een maandelijks berekende compensatie. Ook betalen wij je pensioenpremie volledig en nog een aantal mooie werknemersverzekeringen.

Daarnaast ‘boosten’ wij zo af en toe jouw energielevel met een sportieve exercitie. Onze eigen gezonde producten zijn vrij beschikbaar op de werkplek, net zoals de dagelijkse dosis verse vitaminen. Wij werken hard, maar vinden de gezondheid en vitaliteit van ons topteam super belangrijk!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Stuur me een mailtje met je gegevens en ik neem contact met je op.

Of stuur je CV direct op naar esther@tastybasics.nl.

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Mail of bel (06 – 2527 1274) mij gerust!

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

‘Ook vind ik het fijn dat het veel vezels en eiwitten bevat.’

Wendy

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt