Usp
Seed right

Recept: Stoof van pompoen

Op zoek naar inspiratie voor een heerlijke pastagerecht voor de herfstige avonden? Wat dacht je van onze TastyBasics Pasta 40% #minderkoolhydraten met pompoenstoof!

Voor 2 personen
Bereidingstijd 30 minuten

  1. 500 gram flespompoen
  2. 125 gram TastyBasics Pasta Tagiatelle of Fusilli
  3. 3 tenen knoflook
  4. 1 ui
  5. Olijfolie
  6. Cannellini bonen uit blik
  7. 1 blikje kerstomaten
  8. Fijn gehakte rozemarijn van 1 tak
  9. 250 ml groente bouillon ( of witte wijn )
  10. 250 ml Water
  11. Peper/Lo-salt
  1. Schil en Snijd de pompoen in blokjes van 2 cm
  2. Snipper de ui en fruit aan in olijfolie tot hij goudbruin is.
  3. Pers de knoflook en fruit mee ook even mee gedurende 2 minuten
  4. Voeg de pompoen, de twee uitgelekte blikjes cannellini bonen, kerstomaten uit blik, fijngehakte rozemarijn,bouillon en water toe.
  5. Sluit de pan en laat gedurende 20 minuten pruttelen.
  6. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing
  7. Haal nu de deksel van de pan en kook door tot het meeste vocht verdampt is
  8. Verdeel de pompoen en pasta over twee borden
  9. Tip voor het serveren: Gratineer het mengsel met parmezaanse kaas onder de gril! nse kaas onder de gril!

Producten voor dit recept

Inspiratie

Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept
Muhammara syrische dip

    Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

    Bekijk dit recept
    Gezonde dipje: Hummus met spinazie en feta

      Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

      Bekijk dit recept

      Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt