
Even wat anders. Verwen je gasten deze feestdagen met een heerlijke vijgenpasta: Verrassend, luxueus en vooral: op en top feestelijk! 🌟
• 80 gram gemengde sla
• 60 gram TastyBasics Pasta
• 2 tl mosterd (Franse)
• 4 verse vijgen in parten
• 100 gram zachte geitenkaas
• 2,5 el balsamico
• 6 el olijfolie
• 70 gram walnoten (in stukjes)
• 100 gram druiven in plakjes
• 1 peer in blokjes (gemarineerd in citroensap tegen verkleuring)
1. Kook de TastyBasics Pasta volgens de gebruiksaanwijzing en laat het vervolgens afkoelen
2. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng alles goed door.
Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …
Bekijk dit receptHet aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …
Bekijk dit receptWeekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …
Bekijk dit receptWeekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …
Bekijk dit recept