Usp
Seed right

Recept: Pasta Carbonara

Wat eten we vandaag? Een heerlijk romige pasta carbonara gemaakt met onze TastyBasics Pasta Tagliatelle. Heerlijk & makkelijk!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 125 gram TastyBasics Tagliatelle
  • 70 ml. Verse slagroom
  • 1 ei
  • 35 gram Parmezaanse kaas snippers
  • Verse peterselie fijn gehakt
  • 100 gram spekreepjes
  • 1 teen knoflook
  • 130 gram champignons in plakjes of partjes gesneden
  • 1/2 paprika in blokjes gesneden
  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Weeg alle ingrediënten af.
  3. Meng de slagroom samen met het ei, Parmezaanse kaas, peper en een snufje zout.
  4. Bak de spekreepjes uit en voeg halverwege de champignons, paprika en knoflook en peterselie toe. Bak tot de champignons een mooi goudbruin kleurtje hebben.
  5. Zet het vuur uit en laat het mengsel 1 minuut afkoelen. Voeg nu het slagroom mengsel toe en roer tot se saus de gewenste dikte heeft.
  6. Meng de saus met de tagliatelle en serveer.

Producten voor dit recept

Inspiratie

Feestelijke clubsandwich met hummus
  • lunch

Begin je dag dan met een gezond en  vezelrijkontbijt (of lunch). Zo behoud je langer …

Bekijk dit recept
Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Vruchtentriffle

    Sluit je diner in stijl af met een grande finale! #koolhydraatbeperkt, kleurrijk en feestelijk geserveerd. …

    Bekijk dit recept
    Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
    • lunch

    Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

    Bekijk dit recept

    Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt