Usp
Seed right

Koolhydraatarme lunch

Lekkere lunchrecepten zonder te veel koolhydraten! TastyBasics crackers en brood zijn perfect voor een koolhydraatarme lunch. Onze kok Marijn bereidt regelmatig lekkere lunches voor onze gasten en deelt hier zijn beste koolhydraatarme recepten voor de lunch. Hij laat zien wat je allemaal kunt doen met ons brood en crackers. Eetsmakelijk!

Lees meer
Menu

Koolhydraatarme lunch met brood

TastyBasics brood bevat veel vezels en eiwitten en tot maar liefst 80% minder koolhydraten dan gewoon brood. Onze kleine boterhammetjes vullen bijzonder goed en zijn daarmee de perfecte lunch. Lekker als tosti, sandwich of zelfs als sushi. Je kunt er alle kanten mee op tijdens de lunch en zo heb je voor elke dag een lekker nieuw recept. Heb je zelf ook een goede tip voor een lunch recept met onze brood? Laat het ons weten via info@tastybasics.nl en wie weet vind je jouw recept binnenkort ook hier terug!

Crackers als basis voor jouw koolhydraatarme lunch

TastyBasics crackers zijn er in maar liefst 4 soorten. Allemaal koolhydraatarm en rijk aan vezels, eiwitten en waardevolle voedingsstoffen. Verras jezelf met en/of je vrienden en collega’s met de lekkerste smeersels voor op je cracker. Je vindt hierboven diverse recepten voor lekkere cracker lunches.

Koolhydraatarm lunchen, waarom zou je?

Minder koolhydraten eten is een grote sprong voorwaarts voor je gezondheid. Een teveel aan koolhydraten (lees: suikers) is op de langere termijn niet gezond voor je lichaam. Door producten te eten die worden gemaakt op basis van onbewerkte “hele” grondstoffen zoals noten, fruit, peulvruchten en groenten krijg je veel vezels en waardevolle voedingsstoffen zoals eiwitten binnen. Je lichaam is langer verzadigd na een koolhydraatarme lunch en je zult merken dat je minder snel trek krijgt. Dus doe je voordeel met onze recepten en probeer ook eens een koolhydraatarm lunch. Eetsmakelijk!

Koolhydraatarme recepten, ook buiten de lunch!

Alle koolhydraatarme recepten
Koolhydraatarm ontbijt

Koolhydraatarm diner
Koolhydraatarme toetjes
Koolhydraatarm recept met vlees
Koolhydraatarm recept met vis
Vegetarisch koolhydraatarm recept
Vegan koolhydraatarm recept

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt