Usp
Seed right

Koolhydraatarm ontbijt

Een goed begin van de dag! Koolhydraatarme ontbijtjes zijn niet voor niets populair: ze zijn super voedzaam, gemakkelijk en gezond. Wie minder koolhydraten eet, eet meer waardevolle voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels. Dat geeft je dag een kickstart waardoor je er weer lekker tegenaan kunt. Hieronder vind je de lekkerste recepten voor een koolhydraatarm ontbijt.

Lees meer
Menu

Koolhydraatarm ontbijten

Simpel, lekker en gezond. Dat is het uitgangspunt bij TastyBasics. Je hoeft niet lang in de keuken te staan voor een koolhydraatarm ontbijt met één van onze producten. We hebben onze favoriete ontbijtjes verzameld en hierboven getoond. Het zijn recepten waarmee je elke dag eenvoudig een voedzaam, koolhydraatarm ontbijt kunt bereiden.

Van koolhydraatarm ontbijt naar koolhydraatarm menu?

Een koolhydraatarm ontbijt is letterlijk een goede start van de dag. Bijvoorbeeld met onze muesli’s, crackers of brood. Maar wist je dat TastyBasics ook producten heeft voor andere momenten van de dag? Onze koolhydraatarme crackers en brood zijn ook lekker als lunch. Of wat dacht je van koolhydraatarm avondeten met onze pasta’s? Elke keer als je kiest voor producten op basis van onbewerkte grondstoffen krijg je meer waardevolle voedingsstoffen binnen die lichaam niet alleen vullen, maar ook voeden. Je zult merken dat je langer een verzadigd gevoel overhoud. Dat is het effect van koolhydraatarm eten. Je vindt recepten voor elk moment van de dag hieronder.

Koolhydraatarme recepten voor elk moment van de dag

Koolhydraatarme recepten (alles op een rijtje)
Koolhydraatarme lunch
Koolhydraatarm diner
Koolhydraatarme toetjes
Koolhydraatarm recept met vlees
Koolhydraatarm recept met vis
Vegetarisch koolhydraatarm recept
Vegan koolhydraatarm recept

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt