Usp
Seed right

Koolhydraatarm diner

Lekkere en verrassende koolhydraatarme recepten voor diner en avondeten vind je bij TastyBasics, hét koolhydraatarme merk van Nederland en België. Onze kok Marijn maakt verrassende recepten voor een koolhydraatarm diner. Hij gebruikt onze koolhydraatarme pasta’s en zelfs crackers op verrassende wijze. Zo geniet je op een leuke en lekkere manier van avondeten met jouw favoriete koolhydraatarme producten.

Lees meer
Menu

Koolhydraatarm diner, langere verzadiging

Wat eten we vanavond? In elk geval een stuk minder koolhydraten, want de koolhydraatarme producten van TastyBasics bevatten tot maar liefst 80% minder koolhydraten dan gangbare producten. Het voordeel van een koolhydraatarm diner is dat je lichaam meer waardevolle voedingsstoffen en nutrienten binnenkrijgt, zoals vezels en eiwitten, en minder koolhydraten. Hierdoor geniet je veel langer van een verzadigd gevoel – je maag is wel even zoet met al die vezels en eiwitten – en daardoor ben je minder snel geneigd om na het avondeten ’s avonds op de bank nog wat te snacken.

Doe eens een avondeten-wissel

Klinkt bovenstaande te mooi om waar te zijn? Probeer dan eens een maaltijd met een gewone witte pasta en houdt bij of je ’s avonds, een paar uur na je diner, weer trek krijgt. Probeer een van de volgende dagen eens onze koolhydraatarme pasta en doe dezelfde test. Onze pasta’s worden gemaakt op basis van onbewerkte grondstoffen zoals peulvruchten en dus niet op basis van witte bloem. Zodoende krijg je meer vezels en eiwitten binnen dan bij een gewone pasta. In bovenstaande recepten vind je paar lekkere voorbeelden van koolhydraatarme diner maaltijden met onze pasta. Onze kok laat zien hoe je daar zelfs risotto van kan maken.

Koolhydraatarm avondeten

Wie koolhydraatarm eet komt niets te kort. Je krijgt er juist veel meer voedingsstoffen voor terug. Eigenlijk moeten we dan ook spreken over koolhydraatbewuste avondmaaltijden. Wees je bewust van je koolhydraten en je lichaam doet de rest, elke avondmaaltijd opnieuw. Eet gezond, voel je goed!

Bekijk alle koolhydraatarme recepten

Koolhydraatarme recepten
Koolhydraatarm ontbijt

Koolhydraatarme lunch
Koolhydraatarme toetjes
Koolhydraatarm recept met vlees
Koolhydraatarm recept met vis
Vegetarisch koolhydraatarm recept
Vegan koolhydraatarm recept

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt