Usp
Seed right

Recept: Herfstpasta met truffel en paddenstoelen

Op zoek naar hartverwarmende pasta’s voor herfstige avonden?  We hebben een heerlijke herfst pasta met truffel en paddestoelen! Gemaakt met onze nieuwste pasta tagliatelle!

Voor 2 a 3 personen
Bereidingstijd 20 min.

  • 35 gram truffelpasta
  • 80 gram TastyBasics Pasta Tagliatelle
  • 250 gram gemengde paddenstoelen in grove stukken gesneden/gescheurd.
  • 250 gram Chinese roerbakgroente
  • 1 teen knoflook
  • 90 gram Crème fraîche
  • 250 gram kook room
  • Handje vol rucola p.p
  • Peper
  • Parmezaanse kaas (geraspt)

 

1.Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2.Fruit de knoflook aan in een koekenpan en voeg de paddenstoelen toe. Bak tot ze goudbruin van kleur zijn.

3.Voeg nu de Chinese roerbakgroente toe en bak kort en krachtig mee.

4.Voeg nu de truffelpasta, room en Crème fraîche toe en laat gedurende 5 minuten pruttelen op laag vuur.

5.Voeg nu de pasta toe en serveer met een handje rucola en geraspte Parmezaanse kaas

Producten voor dit recept

Inspiratie

Feestelijke clubsandwich met hummus
  • lunch

Begin je dag dan met een gezond en  vezelrijkontbijt (of lunch). Zo behoud je langer …

Bekijk dit recept
Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Vruchtentriffle
  • nagerecht

Sluit je diner in stijl af met een grande finale! #koolhydraatbeperkt, kleurrijk en feestelijk geserveerd. …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt