
Vandaag gaan we voor groen! Onze Tagliatelle pasta 40% #minder koolhydraten met avocado en champignons. Go green
Voor 4 personen
1.Mix avocado, eigeel, knoflook en citroensap in een krachtige blender of keukenmachine.
2. Pulseer om te mengen en voeg geleidelijk slagroom toe. Mix de saus tot een gladde massa en zet opzij.
3. Breng in een grote pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
4. Doe de peultjes en de paddenstoelen in een grote pan en bak het 3 minuten. Breng op smaak met peper. Vervolgens opzij zetten.
5. Giet de pasta af en bedek met olijfolie.
6. Voeg saus, parmezaan, champignons, peultjes en peper toe en roer tot alles goed gemengd is.
7. Serveer en bestrooi met Parmezaanse kaas.
8. Geniet ervan!
Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …
Bekijk dit receptHet aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …
Bekijk dit receptWeekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …
Bekijk dit receptWeekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …
Bekijk dit recept