Usp
Seed right

Recept: Avocado pasta met champignons

Vandaag gaan we voor groen! Onze Tagliatelle pasta 40% #minder koolhydraten met avocado en champignons. Go green

Voor 4 personen

  • 2 avocado
  • 2 eidooier
  • 240 g kopje slagroom
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 citroen, uitgeperst
  • 110 g kopje Parmezaanse kaas
  • 250 g  TastyBasics Tagliatelle
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 200 g  champignon
  • 200 g peultjes

1.Mix avocado, eigeel, knoflook en citroensap in een krachtige blender of keukenmachine.
2. Pulseer om te mengen en voeg geleidelijk slagroom toe. Mix de saus tot een gladde massa en zet opzij.
3. Breng in een grote pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
4. Doe de  peultjes en de paddenstoelen in een grote pan en bak het 3 minuten. Breng op smaak met peper. Vervolgens opzij zetten.
5. Giet de pasta af en bedek met olijfolie.
6. Voeg saus, parmezaan, champignons, peultjes  en peper toe en roer tot alles goed gemengd is.
7. Serveer en bestrooi met Parmezaanse kaas.
8. Geniet ervan!

Producten voor dit recept

Inspiratie

Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
  • lunch

Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

Bekijk dit recept
Muhammara syrische dip

    Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausjes voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

    Bekijk dit recept
    Gezonde dipje: Hummus met spinazie en feta

      Weekend it is! We hebben een heerlijke gezonde dipsausje voor jullie. En onze TastyBasics dienen …

      Bekijk dit recept

      Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt