Usp
Seed right

Recept: Avocado carbonara met champignons

Vandaag gaan we voor groen! Onze Tagliatelle pasta 40% #minder koolhydraten met avocado en champignons. Go green

Voor 4 personen

  • 2 avocado
  • 2 eidooier
  • 240 g kopje slagroom
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 citroen, uitgeperst
  • 110 g kopje Parmezaanse kaas
  • 6 reepjes spek
  • 250 g  TastyBasics Tagliatelle
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 200 g  champignon
  • 200 g peultjes

1.Mix avocado, eigeel, knoflook en citroensap in een krachtige blender of keukenmachine.
2. Pulseer om te mengen en voeg geleidelijk zware room toe. Mix de saus tot een gladde massa en zet opzij.
3. Breng in een grote pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
4. Snijd reepjes spek en kook in een grote pan. Doe er dan de  peultjes en de paddenstoelen bij en bak nog 3 minuten. Breng op smaak met peper. Vervolgens opzij zetten.
5. Giet de pasta af en bedek met olijfolie.
6. Voeg saus, spek, parmezaan, champignons, peultjes  en peper toe en roer tot alles goed gemengd is.
7. Serveer en bestrooi met Parmezaanse kaas.
8. Geniet ervan!

Producten voor dit recept

Inspiratie

Feestelijke clubsandwich met hummus
  • lunch

Begin je dag dan met een gezond en  vezelrijkontbijt (of lunch). Zo behoud je langer …

Bekijk dit recept
Tosti spinazie en geitenkaas
  • lunch

Vandaag op het menu: Tosti spinazie & geitenkaas gemaakt met ons TastyBasics Brood 80% minder …

Bekijk dit recept
Vruchtentriffle

    Sluit je diner in stijl af met een grande finale! #koolhydraatbeperkt, kleurrijk en feestelijk geserveerd. …

    Bekijk dit recept
    Tosti gegrilde witte of groene asperges met zalm en kaas
    • lunch

    Het aspergeseizoen is begonnen en wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Probeer nu dit verrassende recept …

    Bekijk dit recept

    Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt