Veel belangstelling voor Publieksacademie

3 februari 2017

TastyBasics organiseerde eind januari de Publieksacademie in het Atlas Theater in Emmen, in samenwerking met Dagblad van het Noorden. Er was veel belangstelling. Al een week nadat het evenement werd aangekondigd, waren er 370 aanmeldingen.

Sprekers

Veel mensen willen een gezondere leefstijl en zijn benieuwd hoe ze beter op hun voeding kunnen letten. Tijdens de Publieksacademie konden ze zich laten inspireren door verschillende sprekers, zoals topsporter en coach Gerard Kemkers, medisch fysioloog Peter Voshol van stichting Voeding Leeft en Jan Buining, directeur van Food Basics. Ook ervaringsdeskundigen kwamen aan het woord over hoe zij hun eigen eetpatroon hebben veranderd.

gezonde voeding

Nuttig

Carla Roberts was één van de bezoekers van de Publieksacademie. “Ik was erg benieuwd wat de sprekers te vertellen hadden en vond het erg interessant! Elke spreker had weer een ander specialisme, zo kreeg je overal wat van mee. Gezond eten, bewegen en ontspannen hangen nauw met elkaar samen. Ik probeer al heel bewust te leven. Ik let op mijn voeding en probeer voldoende te bewegen. De Publieksacademie was toch heel erg nuttig en verhelderend, omdat je je weer even bewust wordt van het belang van een gezonde leefstijl.”

Wil jij ook meer weten over gezonde voeding? We informeren je graag via onze nieuwsbrief. Door je aan te melden, blijf je ook op de hoogte van komende evenementen die we organiseren.

Deze blog is geschreven door