Variatie pasta

Stoof van pompoen

Tastybasics product: Pasta
Gelegenheid: Hoofdgerecht
TastyBasics Pasta

Benodigheden

Voor 2 personen

  • 500 gram flespompoen
  • 60 gram TastyBasics Pasta
  • 3 teentje knoflook
  • 1 ui
  • Olijfolie
  • 1 Cannellini bonen uit blik
  • 1 blikje kerstomaten
  • Fijn gehakte rozemarijn van 1 tak
  • 250 ml groente bouillon ( of witte wijn )
  • 250 ml water
  • Snufje Peper/Lo-salt

Bereiding

  1. Schil en Snijd de pompoen in blokjes van 2 cm.
  2. Snipper de ui en fruit aan in olijfolie tot hij goudbruin is.
  3. Pers de knoflook en fruit mee ook even mee gedurende 2 minuten.
  4. Kook de TastyBasics Pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.
  5. Voeg de pompoen, de twee uitgelekte blikjes cannellini bonen, kerstomaten uit blik, fijngehakte rozemarijn,bouillon en water toe bij de ui & knoflook. Sluit de pan en laat gedurende 20 minuten pruttelen.
  6. Laat de TastyBasics Pasta in een vergiet uitlekken.
  7. Haal nu de deksel van de pan met pompoen en kook door tot het meeste vocht verdampt is.
  8. Verdeel de pasta en schep het pompoen mengsel erbij.

Tip voor het serveren:

Gratineer het mengsel met parmezaanse kaas onder de gril!

Terug naar overzicht >> Meer pasta variaties >>