Variatie pasta

Pasta geitenkaas

Tastybasics product: Pasta
Gelegenheid: Hoofdgerecht
Pasta geitenkaas

Benodigheden

Recept voor 2 personen
25 minuten

  • 150 g kip
  • 60 g TastyBasics pasta
  • 60 g zongedroogde tomaten
  • 70 g zachte geitenkaas
  • 65 g crème fraîche
  • 75 g ui
  • 80 g boerenkool
  • 2 rode paprika’s
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje Uienpoeder
  • Snufje Paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen.
  2. Snijd de dakje van de rode paprika’s en verwijder de kern.
  3. Kook de paprika gedurende 6 minuten en koel af in koud water.
  4. Snijd de kip in kleine stukjes en marineer met de specerijen, een snuf zout en peper en een scheutje olijfolie.
  5. Verwarm een pan en doe er een scheutje olijfolie van de zongedroogde tomaten in en bak hierin de kip tot deze goudbruin is van kleur.
  6. Doe 30 gram zongedroogde tomaten in een kom, samen met de geitenkaas, crème fraîche en pureer dit tot een gladde massa.
  7. Meng nu de saus door de kip mengsel en verdun dit alles nog met 60 gram kookvocht.
  8. Doe er op het laatst nog 30 gram fijn gesneden zongedroogde tomaatjes  door en 30 gram pijnboompitten.
  9. Serveer de saus in de paprika en dien op.
Terug naar overzicht >> Meer pasta variaties >>