TastyBasics nu ook verkrijgbaar bij PLUS

30 juli 2018

PLUS

TastyBasics nu ook verkrijgbaar bij PLUS TastyBasics Brood, Crackers en Pasta zijn vanaf nu ook te koop bij 140 PLUS supermarkten. Deze producten vormen een ideale basis voor een koolhydraatbeperkte eetstijl én je kunt er volop mee variëren.

PLUSBrood

TastyBasics Brood bevat 80 procent minder koolhydraten dan regulier brood. Het is rijk aan vezels en draagt bij aan een verzadigd gevoel. Lekker als ontbijt, lunch en bij de borrel. Maak van TastyBasics Brood bijvoorbeeld een sandwich met appel of gebruik het als pizzabodem. Klik hier voor meer recepten met TastyBasics Brood.

 

PLUS

Crackers

Met TastyBasics Crackers geniet je op een eenvoudige manier van een heerlijke, voedzame maaltijd. De vezelrijke crackers bevatten 70 procent minder koolhydraten dan reguliere crackers; een verantwoorde basis waarmee je kan alle kanten op kan. Heerlijk met bijvoorbeeld hüttenkäse, gerookte zalm, schijfjes avocado en dille. Bekijk hier meer recepten met TastyBasics Crackers.

 

PLUS

Pasta

TastyBasics Pasta bevat 60% minder koolhydraten dan reguliere pasta. Dit komt door een zorgvuldige selectie van de ingrediënten, voornamelijk peulvruchten. TastyBasics Pasta bevat veel eiwitten en vezels. Je zet er de lekkerste gerechten mee op tafel, zoals een pastasalade of pasta bolognese. Bekijk hier meer recepten met TastyBasics Pasta.

Waarom TastyBasics?

TastyBasics maakt gezond eten makkelijker en biedt voor elk eetmoment een smakelijk en verantwoord alternatief. De producten bevatten geen toegevoegde suiker*. De basis wordt gevormd door whole foods, zoals groente, fruit, noten, zaden en peulvruchten. Whole foods dragen bij aan een fit en gezond lichaam, doordat ze een natuurlijke balans aan voedingsstoffen bevatten. TastyBasics producten zorgen bovendien voor een betere verzadiging dan traditionele bewerkte producten; je hoeft minder te eten om verzadigd te raken en het duurt langer voordat je weer honger krijgt.

* Van nature aanwezige suikers

Deze blog is geschreven door