Omdenk-middag, denk mee!

Wij voorzien dat de manier waarop we in de toekomst met voeding omgaan ingrijpend zal veranderen. Dat houdt verband met leefstijl, maar heeft ook gevolgen voor de landbouw, voedingsindustrie en retail.

Wij als professionele stakeholders geven samen de toekomst vorm. 3 Thema’s staan deze middag centraal: nachtrust, voedingspatroon & gedragsverandering. Omdenken richting het nieuwe normaal. Meldt u zich aan?

Registeren
U ontvangt dan meteen een bevestiging van deelname.

 

Praktische Informatie

Datum en Tijd: 8 mei 2019 inloop 14:00 uur

Locatie: TastyBasics, Aelderstraat 1, 7854 RN Aalden

Parkeren: informatie volgt nog

Programma

Tijdstip Sprekers & Onderwerp
14:00 uur Ontvangst
14:30 uur Start programma met als dagvoorzitter Karin van het Hof, voedingswetenschapper (Nutrition Insights en voorheen Unilever)
14:45 uur Tamara de Weijer (huisarts en voorzitter Arts & Leefstijl) lessen uit ‘Keer diabetes om’ als preventie?
15: 15 uur Maaike van Veen (Psychiater / epidemioloog), ‘Slaap je Gezond’
15:45 uur Sander Renkema (Junction), marketing en gedragsverandering
16:00 uur Praktijkvoorbeeld: Alex Hamming (Junction) en
Mariette van Duijn (TastyBasics), ‘Herpositionering TastyBasics’
16:30 uur Afsluiting  met hapje en drankje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOOLHYDRAATARM

We mogen het woord koolhydraatarm niet gebruiken in onze teksten, omdat het geen toegestane voedingsclaim is. Dat komt doordat nog niet officieel is vastgelegd wanneer een product koolhydraatarm is.

In onze definitie is koolhydraatarm 50 gram per dag. En koolhydraatbeperkt is 50-125 gram per dag.