Kom ook naar de Vriendinnenwandeldag!

28 maart 2017

Na het grote succes van vorig jaar is TastyBasics ook dit jaar weer aanwezig bij de Vriendinnenwandeldag. Tijdens dit evenement op dinsdag 11 april kun je een wandeling maken door de Drentse natuur en genieten van een heerlijke proeverij.

De organisatie van de Vriendinnenwandeldag verwacht ongeveer 1.000 deelnemers. Dit keer zijn ook mannen van harte welkom! Tijdens het event wordt geld opgehaald voor Stichting ALS.

Wortelcakejes

Tijdens de wandeling serveert TastyBasics wortelcakejes en kokosrotjes. Aan het einde van de wandeling kunnen de deelnemers genieten van live muziek bij het finishplein. Ook hier is TastyBasics vertegenwoordigd. Kom langs bij onze kraam, waar je TastyBasics Brood en Crackers kunt kopen.

Combideal

Tijdens de Vriendinnenwandeldag bieden we ook een mooie combideal aan met TastyBasics Brood (80 procent minder koolhydraten) en TastyBasics Crackers (70 procent minder koolhydraten) voor 3 euro met een gratis groentetaartje. Daarnaast maken deelnemers kans op een TastyBasics Variatiebox inclusief kookboek. We geven in totaal 4 dozen weg.

Graag tot ziens op 11 april!

Deze blog is geschreven door