Kom ook naar de vriendinnenwandeldag

7 maart 2019

vriendinnenwandeldag
Dinsdag 9 April vindt alweer de 17e editie van de Vriendinnenwandeldag plaats. Na het grote succes van vorig jaar is TastyBasics ook dit keer weer aanwezig bij dit gezellige evenement. Genieten van een heerlijke wandeling door de prachtige Drentse natuur. Mannen zijn trouwens ook van harte welkom op de Vriendinnenwandeldag.

Proeverij
Tijdens de wandeling kun je bij ons kantoorpand TastyBasics genieten van een heerlijk #koolhydraatbeperkte proeverij.Vervolgens word je met de bus weer teruggebracht naar Molecaten Park Kuierpad. Hier kun je genieten van live muziek en er is een markt. Ook hier is TastyBasics van de partij. Kom langs bij onze kraam, waar je onze TastyBasics producten kunt kopen.

Winactie
Ook dit jaar kun je tijdens de Vriendinnenwandeldag kansmaken op een Basicsbox van TastyBasics. Een box vol gezonde producten en verrassende recepten.

Hoe maak je kans?
Draag oranje! Dit is de kleur van Stichting ALS Nederland. Vriendinnenwandeldag doneert een deel van de opbrengst aan deze stichting. ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1.500 patiënten.

Toon jullie verbondenheid met mensen die lijden aan deze genadeloze, dodelijke zenuw-/spierziekte en draag oranje! Heb jij (of hebben jullie als groep) de mooiste outfit? Dan maak je kans op de Basicsbox van TastyBasics. We geven er 4 weg.

COMBIDEAL

Tijdens de Vriendinnenwandeldag bieden we ook een mooie combideal aan met TastyBasics brood (80 procent minder koolhydraten) en TastyBasics Crackers (70 procent minder koolhydraten) voor 3,50 euro!

Meer informatie: Vriendinnenwandeldag.nl.

 

 

 

Deze blog is geschreven door