Nieuw: pindapasta cacao

Wij zetten het schap op z’n kop! Met onze innovatieve pindapasta cacao brengen wij nu een gezond broodbeleg zonder toegevoegde suikers in het schap bij jouw Albert Heijn.

Onze pindapasta cacao geeft je nu the best of both worlds – pinda’s en pure cacao. Pinda’s zijn rijk aan onverzadigde vetten en pure cacao bevat antioxidanten.  Zo maken we gezond eten lekker makkelijk voor jou.

De kracht van onbewerkt!

TastyBasics gelooft in de kracht van onbewerkte voeding. Onze filosofie is eigenlijk heel simpel: we gebruiken als basis voor onze ontwikkeling onbewerkte grondstoffen. Zogenaamde ‘whole foods’.  Whole foods zijn onbewerkte ingrediënten, zoals groente, fruit, noten, zaden en peulvruchten. Ze bevatten van nature de juiste verhouding aan voedingsstoffen, zoals eiwitten, mineralen en vezels. Die balans is van wezenlijk belang voor een gezond en fit lichaam.

Koolhydraatbewust 

Deze Pindapasta cacao met kokos bevat 70% minder koolhydraten dan in een gewone chocoladepasta en geen toegevoegde suikers. Het bevat per portie slechts 2,4 gram koolhydraten. Daarnaast is het is rijk aan vezels en bron van eiwitten! En niet te vergeten vegan en palmolie-vrij.

Recept: zelfgemaakte muesli balletjes

  • 50 gram TastyBasics chocospread
  • 20 gram Roomboter
  • ½  theelepel kaneel
  • TastyBasics muesli (kan met elke variant)

Bereiding:
1.Smelt de roomboter in de magnetron.Meng dit met de chocopasta en laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur

2.Maak nu kleine balletjes van de chocospread en rol ze door de muesli. Serveer direct. Balletje over? Bewaar ze dan in de koelkast.

Verkooppunten

Je vindt onze pindapasta ook in het zoet broodbeleg schap van Albert Heijn. Bekijk onze store locator onderaan deze pagina en ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

‘Ook vind ik het fijn dat het veel vezels en eiwitten bevat.’

Wendy

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt