Usp
Seed right

Back To Basics: Prep Your Healthy Food

Wat was de vakantie fijn! Eindeloos tafelen met lokale hapjes en specialiteiten. Nu dat we weer naar school en aan het werk gaan, hebben we soms tijd tekort. Dan is het niet fijn om last minute nog te moeten bedenken wat je die dag eet. Vaak ga je dan snel iets eten, waar je achteraf toch net weer spijt van krijgt. De oplossing is meal-prepping, het voorbereiden van maaltijden en snacks voor een aantal dagen. Zo kun je makkelijk gezonde maaltijden van te voren maken en voorkomt dat het eten van koolhydraatrijke voedsel. Maak een eetplanning of te wel, ga  ‘meal preppen’ voor de hele week (of een aantal dagen).

De Engelse vertaling van “meal prepping” betekent dat je jouw maaltijden en snacks voor een aantal dagen voorbereid en klaar hebt. Zo hoef je niet iedere dag te koken. Ideaal voor als je lekker en gezond wil eten en dit gewoon kan combineren met een volle agenda.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een Meal Prep gids!

* indicates required/

( dd / mm )
Ik ben geïnteresseerd in TastyBasics als:


We hebben speciaal een ‘‘meal preppen’ gids voor jou gemaakt, waarin we je  stap voor stap laten zien hoe je gemakkelijk kunt meal preppen. Met do’s en dont’s, nuttige feitjes en simpele meal-prep recepten voor elke maaltijd. Jouw basisgids! De voordelen van meal preppen: 

Back to basics

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

‘Ook vind ik het fijn dat het veel vezels en eiwitten bevat.’

Wendy

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt