Usp
Seed right

Klantenservice

TastyBasics staat voor je klaar! We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s middags via info@tastybasics.nl of 085-0666134 . Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Instagram.

LET OP: in verband met het Corona-virus kan het voorkomen dat je bestelling er langer over doet dan normaal. Onze bestellingen worden verwerkt door een extern verzendhuis. Daar is het drukker dan normaal. Ook bij de post is het drukker dan normaal. Over het algemeen lukt het momenteel om pakketten binnen 2 a 3 werkdagen te versturen. Dank alvast voor geduld. Wij doen ons best om e.e.a. snel weer als vanouds te laten werken (voor 22:30 uur besteld, morgen in huis), maar zijn daarin afhankelijk van andere partijen.

Bezorging & Verzendkosten
Bestellingen die op werkdagen voor 22.30 uur zijn geplaatst, worden nog dezelfde dag verstuurd en over het algemeen de volgende dag geleverd via GLS. Dat is geen garantie, het kan door drukte of omstandigheden wel eens wat langer duren. Bestel je voor 45 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten. Daaronder rekenen wij 6,95 verzendkosten.

Betaalmogelijkheden
Je kunt betalen met IDeal via Mollie. Mollie handelt onze online betalingen af. Je betaald dus veilig en vetrouwd via je eigen bank!

Heb je een vraag?
Bel of mail ons of gebruik onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

TastyBasics producten vullen goed! En ze zijn heerlijk en gezond

Marieke

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt