Usp
Seed right

De Basicsbox

Voeding is de sleutel tot een gezond en fit lichaam. Daarom introduceert TastyBasics de Basicsbox; gevuld met onze TastyBasics producten en een gratis e-book met verrassende menu’s voor twee of vier weken.

Gezond eten lijkt vaak een hele opgave, maar het is niet ingewikkeld. Om te laten zien hoe makkelijk het kan zijn én wat gezond eten voor jouw lichaam kan doen, introduceert TastyBasics de Basicsbox. In deze box vind je onze TastyBasics producten, ondersteund met verrassende recepten. Hiermee zet je op elk moment van de dag gemakkelijk een gezond en smakelijk alternatief op tafel. Geniet van heerlijke, gezonde gerechten en bouw tegelijkertijd aan een gezond en fit lichaam.

Waarom TastyBasics?

Om je fit te voelen, is het belangrijk dat je eetpatroon de juiste balans aan voedingsstoffen bevat. TastyBasics producten vormen een perfecte ondersteuning. Ze bevatten tot wel 80 procent minder koolhydraten en worden gemaakt van hele grondstoffen (whole foods), zoals groenten, fruit, noten en zaden. Allemaal ingrediënten waarvan de Gezondheidsraad adviseert om er meer van te eten.

TastyBasics beperkt de hoeveelheid koolhydraten tot het niveau dat je lichaam nog kan gebruiken als brandstof. Gebruik je meer energie, dan wordt dat automatisch uit bijvoorbeeld vetten en oliën gehaald. Het eten van minder koolhydraten zorgt dat je meer energie overhoudt om alles uit je dag te halen. Bovendien heb je minder de behoefte om tussendoor te gaan ‘snaaien’ en raak je gemakkelijker overtollige kilo’s kwijt.

Als je weet welke producten wel en niet veel koolhydraten bevatten, kun je gezondere keuzes maken. TastyBasics helpt je daarbij. Zo kun je nog steeds heerlijk eten, zonder dieet en zonder calorieën te tellen.

Inhoud Basicsbox

Je kunt kiezen voor een Basicsbox voor 2 (35 euro) of 4 weken (65 euro):

Inhoud 2-weken box

  • 6 pakjes brood
  • 6 pakjes crackers meerzaden
  • 1 pak muesli
  • 2 pakjes pasta
  • 1 doosje reepjes

Inhoud 4-weken box

  • 12 pakjes brood
  • 11 pakjes crackers meerzaden
  • 2 pakken muesli
  • 4 pakjes pasta
  • 2 doosjes reepjes
Ga naar bestelpagina
Basicsbox

Ervaringsdeskundige

Lammy Snippe probeerde de Basicsbox twee weken uit. Haar nieuwe eetpatroon gaf haar al na twee weken een fitter gevoel. “Voeding doet veel met je lichaam! Ik voel me fantastisch. In twee weken tijd heb ik meer energie gekregen en ik heb geen opgeblazen gevoel meer. De weekmenu’s zijn erg verrassend en absoluut niet ingewikkeld. Met de recepten kun je volop variëren. Als ontbijt eet ik bijvoorbeeld yoghurt met bessen, cranberry’s en stukjes TastyBasics Crackers erdoor. Of een omelet met spinazie. De gerechten verzadigen erg goed. Aan drie maaltijden per dag heb ik meer dan genoeg. Aan tussendoortjes heb ik nauwelijks meer behoefte. De eetstijl van TastyBasics heeft mij geïnspireerd om meer uit gezonde voeding te halen. Ik ga hier zeker mee verder!”

Heb je nog vragen?
Stuur ons een mailtje via onderstaande contactformulier.

Contact

Onze tevreden klanten

Seed left Seed right

De producten van TastyBasics lijken mij een flinke stap in de goede richting.

Manar

TastyBasics producten vullen goed! En ze zijn heerlijk en gezond

Marieke

De producten van TastyBasics dragen voor mij ook bij aan een betere verzadiging.

Rina

Vind uw TastyBasics verkooppunt in de buurt